"State Potcovaru" se crede bulibasa si in viata reala. Gheorghe Visu si-a scos sotia la cafenea, dar a avut o atitudine de mare sef fata de consoarta! | VIDEO EXCLUSIV

Desi are in spate o cariera impresionanta de actor, Gheorghe Visu a devenit extrem de popular odata cu telenovela "Inima de tigan", unde a avut un rol interpretat atat de bine, incat, practic, a ajuns sa se confunde cu personajul.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Gheorghe Visu, marele actor care a jucat in productii cinamatografice de referinta precum "Sa mori ranit din dragoste de viata" sau "Profetul, aurul si ardelenii" a reusit sa isi puna amprenta adanc in memoria telespectatorilor cu telenovela "Inima de tigan", unde i-a dat viata lui State Potcovaru, un personaj de referinta al serialului. 

De la acea productie, Visu a iesit oarecum din luminile rampei, continuand sa-si exercite profesia pe diverse scene de teatru, acolo unde nu este la fel de "vizibil", dar unde isi da in continuare masura talentului sau, drept dovada stand premiul pentru pentru cel mai bun rol secundar obtinut zilele trecute la Gala Uniter 2017, pentru interpretarea magistrala a personajului Nozdriov, in piesa "Suflete moarte" la Teatrul de Comedie Bucuresti.

Desi viata artistului a suscitat intotdeauna interesul romanilor, acesta a stiut sa-si tina familia departe de presa. Visu are o sotie discreta care nu si-a dorit niciodata sa iasa in evidenta. Despre doamna inimii lui, alaturi de care este de mai bine de 15 ani, actorul afirma ca este "familia lui" si singura persoana care-i cunoaste temerile.

fara descriere

Una din temerile si angoasele lui Visu par sa fie asteptatul la coada, fie ca este vorba de casa unui super-market sau o cafenea. 

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe actor alaturi de sotie la finalul unei sedinte de cumparaturi istovitoare. Cei doi au vrut sa-si traga sufletul la o cafea, oprindu-se la o locatie de profil din mall. Surprinzator, Visu a intrat direct in pielea personajului "State Potcovaru": ca un bulibasa veritabil, barbatul in varsta de 65 de ani si-a lasat partenera de viata la coada "consistenta" de la bar si s-a asezat ca un "barosan" la o masa din interiorul cafenelei, sub privirea pe jumatate stupefiata, pe jumatate compatimitoare a sotiei, care a fost nevoita sa astepte la casa aproape 15 minute!

fara descrierefara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate