Statiile de metrou se vor numi Nadia Comaneci, Iolanda Balas sau Ivan Patzaichin!

Statiile de metrou din Bucureşti vor primi, incepand de astazi, si alte nume. Nu mai puţin de 51 de campioni olimpici romani vor fi prezenţi, cu numele, in statiile de metrou din Capitala.

Distribuie pe:

fara descriereNadia Comaneci va fi la Piaţa Unirii 2. Ivan Patzaichin la Piaţa Unirii 1. Numele Iolandei Balaş va fi la staţia Piata Muncii, iar Piata Crangasi va fi Ecaterina Szabo.

Proiectul special celebreaza centenarul Comitetului Olimpic Roman. Parteneriatul intre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman şi Metrorex cuprinde redenumirea statiilor, dar si un numar important de panouri publicitare, in interiorul statiilor de metrou, se arata pe Pagina de media.ro.

Panourile vor fi dedicate atat promovarii acestui eveniment, cat si, ulterior, pe o perioada de cinci ani de zile, unor campanii destinate strângerii de fonduri pentru sustinerea performantelor sportivilor olimpici romani.

VIDEO | Nadia Comaneci face tumbe la paralele si la 52 de ani! E flexibila ca o pustoaica si arata ca o leoaica! Cele mai sexy imagini cu "Zeita de la Montreal" si declaratia ei in exclusivitate


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate