Statistici socante! In doar 9 zile au avut loc peste 250 de cutremure cu magnitudini de peste 5 grade pe scara Richter! Ce se intampla?

Seismul de 5,2 grade pe scara Richter care s-a resimtit in noapte de marti spre miercuri si in Bucuresti a starnit agitatie in randul romanilor, speriati de valul puternic de seimme din ultima perioada.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereSituatia este la fel de ingrijoratoarea si la nivel mondial. In urma unei statistici, in ultimele noua zile au avut loc 257 d seisme cu valori care au depasit 5 grade pe scara Richter, informeaza site-ul truththeory.com. (CUTREMUR de 5,3 grade pe scara Richter! Seismul puternic puternic din Romania s-a produs la 01:20! Vezi VIDEO)fara descriere
Astfel, fizicienii au descoperit valuri puternice de energie care vin din partile laterale ale planetei noastre si care "migreaza" spre centrul pamantului. Primele semnale au fost vizibile in data de 18 a lunii decembrie, iar doar in cateva ore, primele seisme s-au declansat.
Asadar, cel mai probabil, planeta noastra se confrunta cu o valoare mult mai mare de energie decat pana acum, iar acest lucru cauzeaza o activitate vulcanica intensa, dar si seisme puternice.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate