Ștefan Bănică a răbufnit: „Cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”

Ștefan Bănică a avut o reacție negativă la adresa PSD, spunând că este „cea mai proastă guvernare”. Ce a spus artistul într-un discurs despre importanța participării la vot.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Referendumul din 26 mai a stârnit multe reacții pe internet, atât din partea persoanelor publice, cât și din partea oamenilor de rând. Cât mai mulți oameni sunt încurajați astfel să se prezinte la urne să-și exercite dreptul la vot.

Printre artiștii care au vorbit despre cest subiect se numără și Ștefan Bănică. El a vorbit despre importanța votului fiecăruia dintre noi.

„Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să voteze, altfel nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat, prin cântecele mele. Eu am gândit lucrurile astea şi le-am spus şi în concerte, mai ales la Sala Palatului. Le-am spus şi când au apărut copii în vieţile noastre, în a mea şi a instrumentiştilor. În funcţie de cum gândim, aşa ne putem creşte copiii. Unde vreţi să vă creşteţi copiii? Ce vreţi să înveţe? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie să aibă libertatea de a alege. Trebuie să-i înveţi că pot alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiţi la ce nu vă place, la ce detestaţi cel mai tare. Teoretic se poate schimba.

E ca şi cum ţi-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conştiinţa curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te şi votează! E important ca oamenii să meargă să voteze”, a spus Ștefan Bănică conform paginademedia.ro.

Citeste si: Cutremur puternic aseară! Unde s-a simțit cel mai tare și ce magnitudine a avut seismul


Ștefan Bănica a criticat dur Guvernul PSD

Ștefan Bănică nu s-a limitat la a-i îndemna pe români să se prezinte la urne, ci a avut și o reacție negativă la adresa Guvernului actual.

„Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta şi într-un concert şi m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simţit şi e valabil şi acum”, a adăugat Ștefan Bănică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: