Ștefan Bănică, declarații emoționante despre nașterea celui de-al treilea copil al său

Ștefan Bănică a vorbit despre nașterea celui de-al treilea copil său. Ce spune artistul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Ștefan Bănică se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Artistul, care s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva într-un piesaj de vis din Balcic, numără clipele până când își vor strânge copilul în brațe.

Ștefan a dezvăluit că are extrem de multe emoții. Deși este cunoscut pentru faptul că este extrem de discret în legătură cu viața sa personală, acesta a vorbit despre momentul importnat:

„Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător”, a spus Ștefan pentru libertateapentrufemei.ro.

Citeste si: Accident mortal în Tunari! Un bărbat cunoscut a murit

Citeste si: Șapte militari, uciși după prăbușirea unui elicopter!

Citeste si: Cutremur de 5.7 grade pe scara Richter! Seismul a produs panică printre oameni

Citeste si: Cutremur de 5.7 grade pe scara Richter! Seismul a produs panică printre oameni

De asemenea, acesta a vorbit și despre prietenii pe care are. Deși se spune că prietenia dintre bărbați este mai trainică decât prietenia dintre femei, Ștefan Bănică a demontat acest mit:

Nu știu ce să spun, cred că e vorba de cum ești construit ca om, în primul rând, nu ține neapărat de diferența dintre sexe. Mama mea are o prietenă din liceu și au împlinit de curând 60 de ani de prietenie. Și sunt în continuare cele mai bune prietene. La rândul meu, am, slavă Domnului, câțiva prieteni – nu mulți, e adevărat, prietenia e floare rară – cu care sunt împreună de peste 30 de ani”, a mai spus artistul.

S-a aflat sexul copilului Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Ce nume va purta bebelușul

Lavinia Pîrva a fost întrebată, într-un interviu exclusiv Unica, cum se simte în această perioadă și cum decurge sarcina. Lavinia a mărturisit că totul este în regulă, iar în această perioadă, trăirile și emoțiile ei s-au intensificat.

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului”, a mărturisit Lavinia Pîrva.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate