Ştefan Bănică: "Îmi doresc să fiu sănătos şi să merg cu copiii în vacanţă"

Ştefan Bănică a fost invitatul Lianei Stanciu şi al lui Raul Brebu marţi dimineaţa în studioul Magic FM.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereInvitatul a participat la rubrica 'Bătălia Hiturilor', în care au fost incluse 'Karma Chameleon' de Boy George şi 'Girl You Know It's True' de Milli Vanilli.

„Domnul Boy George era la Culture Club, o trupă care mi-a plăcut în anii '80. Omul era diliu de pe vremea aia”, şi-a amintit zâmbind Ştefan Bănică.

Artistul le-a vorbit fanilor despre turneul naţional 'Alerg printre stele', care se desfăşoară în luna noiembrie şi care debutează pe 2 noiembrie, cu un concert la Constanţa. „Unde te iubesc oamenii cel mai mult?”, a întrebat Liana Stanciu, referindu-se la oraşele în care s-au vândut cele mai multe bilete la spectacole. „Cred că acasă”, a glumit Ştefan Bănică.

„Ce faci dimineaţa?”, au continuat Liana şi Raul cu întrebările.

„Mă trezesc cu gândul că e o zi nouă şi încerc să fiu pozitiv. Chiar încerc să fiu pozitiv. Dacă am şi copiii pe acasă, sunt pozitiv în mod sigur”, a mărturisit Bănică la Magic FM.

Artistul a povestit că va fi foarte ocupat în următoarele luni, dar că va sărbători Crăciunul cum se cuvine. „Crăciunul pentru mine e sfânt, de Crăciun stau acasă orice ar fi”, a declarat invitatul.

Artistul le-a povestit fanilor şi ce albume muzicale şi-a cumpărat ultima oară dintr-o benzinărie: Rod Stewart, Amy Winehouse şi Mr. Big. „Găsiţi muzică foarte bună în benzinării, trebuie doar să căutaţi. Daţi CD-urile de manele la o parte şi găsiţi nişte discuri surprinzător de frumoase”, a afirmat el.

Pentru că artistul a împlinit de curând 46 de ani, realizatorii Magic FM l-au întrebat ce cadouri a primit.

„Am primit nişte butoni în formă de chitară de la băiatul meu şi o pictură pe care a făcut-o Violeta, fetiţa mea. Acestea au fost cele mai frumoase cadouri pentru sufletul meu”, a declarat el, dezvăluind şi ce îşi doreşte pentru următorul an: „Primul gând e să fiu sănătos şi să pot să merg cu copiii în vacanţă, asta îmi doresc”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate