Stefan Banica Jr. a dezvaluit secretul tineretii sale: "Poţi să ai spiritul tânăr şi la 90 de ani"

Stefan Banica Jr. a marturisit pentru Pro Tv Magazin ca meseria sa il ajuta sa isi pastreze sufletul tanar.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere- Pari mereu plin de energie, mereu tânăr. A găsit Ştefan Bănică elixirul tineretii? Care ar fi secretul?

Nu cred că există vreun secret, dar ştiu ca tinereţea înseamnă energie! Profesia mea, la rândul ei, înseamna schimb de energie şi emoţie, dai şi primeşti. Şi atunci, când faci lucrul ăsta din tot sufletul, te simţi tânăr. Poţi să ai spiritul tânăr şi la 90 de ani. Cel mai elocvent exemplu este al maestrului Radu Beligan. După 75 de ani de carieră, să fii aşa cum este dânsul e extraordinar. Nu pot decât să mă înclin şi să învăţ.

- Ştim că exista alte lucruri mai importante decât viaţa amoroasă a artiştilor, dar de ce crezi că presa şi fanii sunt ahtiaţi să afle atât de mult detalii despre tine?

Publicul meu ţintă nu cred că este ”ahtiat” după viaţa mea particulară, dovada miile de mesaje pe care le primesc zilnic pe pagina mea de Facebook – Ştefan Bănică Official - în care foarte multi sunt interesaţi de ceea ce fac pe scenă. Şi, chiar dacă îi interesează cine este omul Ştefan Bănică, şi e normal să fie aşa, o fac cu bun-simţ şi cu decenţă. Iar în rest, presa - nu vorbesc de toată presa, ci de cea tip tabloid - scrie absolut orice pentru a-şi vinde marfa, de multe ori de calitate îndoielnică. Trăim o perioadă a scandalurilor, cu multe personaje sau ”vedete” de carton, dar cred că publicul, în general, ştie să facă diferenţa. Nimic din ce nu are conţinut şi valoare nu rezistă în timp, asta e de când lumea.

Citeste tot interviul aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate