Ștefan Bănică Jr. a fost atacat dur de un politician după ce a criticat Guvernul PSD: „S-a luptat doar cu Veta, care i-a stricat Chiuveta”

Ștefani Bănică a criticat dur Guvernul PSD. Un politician a ieșit la atac și toți susținătorii lui au reacționat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ștefan Bănică i-a încurajat pe români să participe la referendumul din 26 mai și a vorbit despre importanța votului cetățenilor. În același discurs, el a criticat dur Guvernul PSD.

Cuvintele lui au ajuns și la urechile politicienilor, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Liviu Pleșoianu, deputatul PSD care și-a exprimat intenția de a candida la alegerile prezidențiale, l-a atacat pe artist printr-un mesaj publicat pe pagina lui de Facebook.

„Sub Băsescu, timp de ZECE ani, Bănică Jr. s-a luptat doar cu VETA, care i-a stricat CHIUVETA. Acum, brusc, e un mare luptător, puternic implicat politic și social…”, a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook.

Citeste si: Ștefan Bănică a răbufnit: „Cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”

Citeste si: Salam a fugit de la o nuntă și a lăsat mireasa în poartă! Imagini de cascadorii râsului: ”La mulți ani, nășicule!”, și a plecat în mijlocul piesei

Citeste si: Război total la Puterea Dragostei! Declaraţii de la Jador! Vezi cum ar fi încercat Simina să-l "distrugă! EXCLUSIV!

fara descriere

Cum au reaționat internauții care susțin Guvernul PSD

Toți admiratorii PSD-istului s-a arătat indignați de faptul că Ștefabn Bănică șși-au ddat cu părerea, așa să l-au făcut ptraf pe cântăreț. L-au jignit și i-au criticat și ei muzica și aparițiile publice și chiar au spus că artiștii sunt o categorie socială care nu ar trebui să se implice în politică. „Actorii si cântaretii ar trebuii sa-si vada de meseriie lor, si daca tot vor sa faca ceva”, a scis un suținător de-ai ui Liviu Pleșoianu.

Ce a spus Ștefan Bănică despre Guvernul PSD 

„Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta şi într-un concert şi m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simţit şi e valabil şi acum”, a spus Ștefan Bănică.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate