Stefan Banica Jr a participat la adunari conspirative pe vremea comunistilor! Numele artistului apare intr-un volum scris de un prieten din tinerete

Stefan Banica Jr. se numara printre „disidentii” care sfidau regimul comunist vizionand ilegal filme „la video”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereStefan Banica Jr este unul dintre personajele celebre pomenite de Cristian Sima, fostul sef al Bursei Sibiu, in viitorul sau roman „Marea Spovedanie”. Brokerul fugit din tara in urma cu doi ani dupa ce a pierdut banii mai multor investitori povesteste ca in timpul studentiei isi transformase locuinta din Bucuresti intr-un fel de cinematograf ambulant.

El detinea un video-player si facea schimb de casete cu alti colectionari, asa ca la un moment dat ajunsese posesor al unei colectii uriase de productii-pirat. Ulterior, casa lui a devenit un fel de „cuib” pentru iubitorii de film, oameni care i-au devenit si prieteni. Printre acestia se numara si Stefan Banica Jr., insa Sima nu explica daca artistul a avut probleme cu Securitatea, care la un moment dat i-a luat toti amicii la ochi, banuind ca in afara de filme acestia conspirau impotriva regimului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate