Ștefan Bănică Jr. a spus abia acum! De ce nu l-a lăsat pe fiul său, Radu, să participe la o cunoscută emisiune tv: “Băi, băiatule, ce statut ai tu?”

Ștefan Bănică Jr. a povestit despre relația cu tatăl său.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Ștefan Bănică Jr. nu vorbește prea des despre viața personală, mai ales despre familie. Invitat în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, s-a destăinuit și a vorbit despre relația pe care o avea cu tatăl său, dar și influența asupra carierei lui Radu, fiul lui în vârstă de 20 de ani.

Ștefan Bănică Jr., totul despre relația cu tatăl său

Ștefan Bănică spune tot adevărul despre relația cu tatăl său!

Ștefan Bănică și tatăl său

[Sursa foto: Instagram]

Ștefan Bănică Jr. are o carieră de succes, asta datorită tatălui său, care l-a inspirat în toate. Acesta a povestit momentele din copilărie, alături de tatăl său și ce aport are în succesul de astăzi.

"Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani, la fel cum mă pupa când era mic, de față cu toată lumea, adică fără nicio chestie și la fel nici eu nu aveam nicio treabă. Și eu și fratele meu eram copiii lui și nu conta. Era o distanță pe care ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că eram burete, adică luam ca tot ce prindeam, vedeam. Mergeam cu el la repetiții, adică mă lua cu el, mă lăsa pe acolo și în memoria mea se adunau lucruri, am cunoscut o grămadă de oameni, artiști uriași, actori, cu care a avut plăcerea și onoarea să joc.”,

a declarat artistul.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: Ștefan Bănică Jr, deranjat de gestul fostei partenere de viață! Ce s-a întâmplat cu apartamentul cumpărat pentru fiul său? EXCLUSIV

De asemenea, Ștefan a amintit și de mama sa și relația specială pe care o au. Tot în acest context explică și de ce preferă să își țină privată viața familiei sale.

„Mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui. Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor. Sunt sursa mea de energie unică. Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești.”, a mai spus artistul.

Ștefan Bănică Jr., adevărul despre relația cu fiul său, Radu

Ștefan Bănică spune tot adevărul despre relația cu tatăl său!

Ștefan Bănică și Radu

[Sursa foto: Instagram]

Celebrul cântăreț are 3 copii minunați, însă, deocamdată, doar unul dintre ei a călcat pe urmele tatălui. Este vorba despre Radu, copilul cel mai mare, care și-a moștenit pe deplin părintele, în ceea ce priveșe teatrul și muzica. Ștefan explică cum a încercat să își ajute fiul să nu trăiască în umbra lui.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr a rămas cu un milion de euro în bancă, după pandemie! Cum a reușit artistul să depășeasă cel mai greu an din carieră EXCLUSIV

“Pe Ștefan al meu nu l-am lăsat la o cunoscută emisiune, îl chemau cu un an înainte. Și i-am spus “bă băiatule, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Ăsta e statutul tău. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Ești student(...) Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?” A intrat la teatru primul, dar mi s-a zis că e fiul meu și mai degrabă spun că a intrat al doilea.”, a mărturisit Ștefan Bănică.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum l-a marcat copilăria pe Jean de la Craiova și care este cel mai mare regret al artistului: „Am pierdut multe”

Pete Davidson, zi de naștere alături de Kim Kardashian! Apropiații mărturisesc totul despre relația lor: "Sunt foarte fericiți și vor să vadă unde poate duce"

O îndrăgită cântăreața de muzică populară, cerută de sotie! "Am spus marele DA"

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies