Ștefan Bănică Jr are probleme uriașe cu returnarea creditului pe care l-a făcut la bancă pentru construirea unui bloc! Vedeta și mama sa au făcut o cerere de reeșalonare a datoriei de 1,68 milioane de euro pe încă 5 ani!

Ștefan Bănică Jr are un credit la bancă, pe care l-a contractat pentru ridicarea unui bloc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ștefan Bănică Jr are un credit la bancă, contractat acum 12 ani. În 2008, Stefan s-a împrumutat cu 1,68 de milioane de euro pentru ridicarea unui bloc cu zece apartamente pe care, ulterior, dorea sa le vanda sau sa le inchirieze. Lucrarile au debutat in 2010, dar au mers mai greu decat si-a imaginat cantaretul, iar blocul nu a fost gata nici in 2013. Mai mult, în toamna lui 2013, a trebuit sa faca plata pentru lucrarile de finisare, executate de o firma cu care Banica a incheiat un contract pentru tencuieli, zugraveli, instalatii electrice, instalatii termice, fatade, amenajari interioare, acoperis, lift, parchet, tamplarie termopan, usi si finisaje totale.

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Prima reacție a lui Ștefan Bănică jr. după moartea tragică a Cristinei Țopescu

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Lavinia Pîrva, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică: „Este foarte greu...”

Pe 2 septembrie 2013, firma de constructii i-a eliberat lui Banica o factura fiscala de 969.252 euro fara TVA, dupa ce, in 2011, aceeasi firma efectuase lucrari de constructii la structura blocului de 130.750 euro fara TVA. În acest context, Bănică a cerut băncii, la finalul lui 2012, să reeșaloneze datoria, obținând o prelungire de 5 ani. Bănică Jr figurează ca debitor, în timp ce mama sa, Sanda Vlad Liteanu, este „debitor al obligatiei garantate”. (vezi ce mai face prima femeie care l-a făcut tată pe Bănică jr)

Ștefan Bănică Jr are un credit la bancă. Trebuie să dea banii până în ianuarie 2023

La finalul lui 2017 s-au împlinit cei 5 ani, dar creditul tot nu a fost achitat. Astfel, pe 3 ianuarie 2018, Ștefan Bănică Jr și Sanda Liteanu au cerut de la bancă un nou aviz de prelungire a ipotecii mobiliare, care expiră pe 30 ianuarie 2023. „Prin aceasta garantie ipotecara mobiliara se garanteaza creditul in suma de 1. 680. 000 eur (un milion sase sute optzeci mii euro), acordat de.... catre Banica Stefan si Vlad-Liteanu Sanda”, se arată în contract.

„La care se adauga dobanzi, comisioane, taxele si penalitatile aferente, precum si orice alte cheltuieli legate de inclusiv, dar fara a se limita la recuperarea sau conservarea bunului, precum si cheltuielile pentru recuperarea tuturor sumelor datorate bancii, cheltuieli de judecata sau executare silita, conform contractului de credit nr. 70407937 din data de 14.10.2008, astfel cum a fost modificat prin actul aditional nr. 3 din data de 21.12.2012 si contractului de ipoteca mobiliara incheiat la data de 21.12.2012, intre....si Banica Stefan.”, se mai scrie în document.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lavinia Pîrva și-a pus silicoane! Prima imagine cu soția lui Ștefan Bănică Jr. după operație

Lavinia Pârva prinsă cu ditamai sandvișul în gură, în benzinarie! Atenție la kilograme! Dacă o ține tot așa, Bănică jr îi dă papucii! VIDEO EXCLUSIV

Top 3 rețete de ceai care cresc imunitatea și elimină infecțiile din organism

Fiul lui Bănică Jr, prins în acțiune! Și-a dat întâlnire cu o brunețică simpatică la mall! Puștiul are stofă de cuceritor, precum tatăl lui! Imagini PAPARAZZI

După Ștefan Bănică Jr, Cristina Țopescu s-a mai iubit, în secret, cu un rocker celebru! A cântat în trupe precum: Iris, Voltaj sau Krypton

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies