Stefan Banica jr isi mediteaza fiul la... scoala vietii. Cei doi s-au urcat in masina artistului si au dat o tura prin oras ca-n "anii de liceu" | VIDEO EXCLUSIV

Radu Banica s-a facut un cavaler in toata regula si nu este exclus ca peste 3-4 ani, sa iasa la agatat impreuna cu tatal sau, un expert in domeniu.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Se spune ca aschia nu sare departe de trunchi si frumusetea se mosteneste! Cele doua proverbe i se potrivesc de minune lui Stefan Banica si fiului sau, Radu Stefan, baiatul de 14 ani al aristului.

Tanarul calca apasat pe urmele tatalui sau, fiind deja votat cel mai frumos boboc din liceul sau. De asemenea, pustiul are aceleasi inclinatii ca ale parintelui, fiind pasionat de pictura si de actorie, jucand deja in cateva scenete la "Teatrul de Comedie". 

Stefan Banica a simtit probabil ca 14 ani este varsta la care un adolescent are nevoie mai mult ca oricand de tatal lui, si petrece mut timp impreuna cu "Radu cel frumos".

Cei doi au iesit zilele trecute, ca baietii, in oras, in masina condusa de senior. Stefan si fiul sau au dat o tura prin si nu este exclus ca peste 3-4 ani, dupa ce va deveni major, cei doi sa inceapa sa iasa impreuna, mai cu seama ca artistul care va implini in octombrie 50 de ani, continua sa nu si-si arate deloc varsta. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: