Ștefan Bănică Jr. l-a amenințat pe Costin Mărculescu, cu câteva luni înainte ca acesta să fie găsit mort. Ies la iveală detalii cutremurătoare

Moartea lui Costin Mărculescu a șocat lumea showbizului românesc, dar mai ales pe cei care l-au cunoscut pe regretatul actor. 

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ștefan Bănică Jr. l-a amenințat pe Costin Mărculescu
banica


In articol:

Moartea lui Costin Mărculescu a șocat lumea showbizului românesc, dar mai ales pe cei care l-au cunoscut pe regretatul actor. 

Costin Mărculescu, amenințat de Ștefan Bănică Jr.?

Mărculescu nu a avut o viață ușoară, iar asta din cauza temperamentului său dificil și pentru faptul că își spunea părerea de fiecare dată când avea ocazia, fără să țină cont de părerea celor din jur. Așa s-a întâmplat și după ce a murit Cristina Țopescu. Actorul i-a declarat război lui Ștefan Bănică Jr. pe contul său de Facebook. Acesta a declarat pe Internet că Ștefan Bănică ar fi bătut-o pe jurnalistă, în 1993, atunci când se aflau într-o relație. Bănică a reacționat imediat și l-a amenințat pe fostul său coleg din Liceenii.

Citeste si: Costin Marculescu a murit! Cauza oficiala a mortii a fost anuntata

Citeste si: Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...

Citeste si: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii cutremurătoare: "Când eram împreună, venea des ambulanța la el". Ce probleme de sănătate avea

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au mărturisit surse de încredere, pentru impact.ro, la momentul respectiv.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate