Stefan Banica Jr, la un pas sa renunte la cariera sa: "Imi venea să fac orice, numai să nu mă mai duc"

Ca orice om in viata lui, cantaretul a avut parte de cumpene in viata lui si momente in care a vrut sa renunte la ce face.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere”Eu mă bucur de ceea ce fac, de profesia mea şi probabil lucrul ăsta se simte. Îmi place ce fac, eman prin toţi porii chestia asta”, a declarat el pentru Antena Stars.

Artistul a avut şi momente când a fost la un pas să renunţe.

"O singură dată cred că mi s-a întâmplat asta, când mă pregăteam pentru teatru alaturi de marele actor Petrică Gheorghiu şi tocmai, ca să mă aducă cu picioarele pe pământ, aveam 15-16 ani şi deja făcusem un film şi ca să nu mi se urce la cap, mi-a dat cât a putut, ca să mă aducă pe drumul cel bun şi îmi venea să fac orice, numai să nu mă mai duc la actorie, dar a fost o chestie care m-a ţinut o zi! Or fi regrete, dar eu încerc să trăiesc în prezent! Ce a fost a fost, oricum nu se mai întoarce! Ce va fi habar n-am. Important e ce este acum, clipa şi atunci regretele nu îmi folosesc la absolut nimic. Pot doar să învăţ din greşelile pe care le-am făcut. Prostul greşeşte în acelaşi fel, omul care vrea să evolueze măcar greşeşte diferit - e vorbă interesantă. Ca musca care se dă cu capul de geam şi când a ieşit nu se mai bucură de libertate”,
a adăugat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate