Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant în ziua în care tatăl lui ar fi împinit 86 de ani

Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj emoționant pentru tatăl său din ceruri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Astăzi, 11 noiembrie, tatăl cântărețului Ștefan Bănică Jr., Ștefan Bănică, ar fi împlinit vârsta de 86 de ani. Artistul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Astăzi e o zi specială, cu o încărcătură emoțională aparte, pentru că într-o zi de 11 noiembrie, în anul 1933, s-a născut tatăl meu, marele acto Ștefan Bănică”, este mesajul pe care l-a scris artistul pe social media.

Citeste si: Surpriză! Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive

Citeste si: Apariția șocantă a lui Dragnea la pușcărie în ziua alegerilor prezidențiale 2019! Toți cei care l-au văzut când a apărut printre colegi au rămaș șocați!

Citeste si: Scrisoarea unui bucureștean pentru clujeni a creat controverse pe internet! Ce s-a întâmplat când a făcut comandă la taxi

Ștefan Bănică Jr. a povestit o amintire frumoasă pe care a avut-o alături de tatăl lui, Ștefan Bănică

Într-o emisiune televizată, artistul Ștefan Bănică Jr. a povestit o amintire foarte frumoasă pe care a avut-o alături de tatăl lui, Ștefan Bănică, pe scena teatrului românesc. Cântărețul participase chiar la o premieră. Uite ce a povestit!

„Aveam cinci ani şi mi-am dorit mult să merg la premiera celebrei piese O scrisoare pierdută, eram în primul rând cu mama mea. Tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi eu o întrebam: ”Când scoate sabia? Când scoate sabia?”. Atunci nu ştiam că iau parte la o premieră care va intra în istoria teatrului românesc. Tata m-a ridicat şi m-a pus lângă toţi actorii mari: Petrică Gheorghiu, Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Rodica Tapalagă, Mircea Diaconu. Eu am început pe scena Teatrului Bulandra, unde în urmă cu atâţia ani am păşit prima dată”, a povestit Ștefan Bănică Junior, conform Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate