Stefan Banica Jr. si-a lansat al 14-lea album din cariera! Femeile s-au inghesuit la autografe

Distribuie pe:

fara descriere

 

Stefan Banica Junior a reusit sa adune zeci de oameni miercuri seara, la Afi Cotroceni, unde si-a lansat albumul “Altceva”, al 14-lea din cariera. Solistul a stat in jur de trei ore de vorba cu fanii lui, s-a fotografiat cu ei si le-a dat autografe.

“Albumul se numeste Altceva pentru ca fiecare etapa din viata unui om este ceva nou, este altceva. Si eu am simtit acelasi lucru si asa l-am numit”, a declarant Stefan, pentru WOWbiz.ro.

Doua dintre cele 13 piese de pe noul disc al lui Stefan sunt cantata in colaborare cu alti artisti: Marius Moga si Pacha Man. “Nu l-am ales pe Pacha Man, pur si simplu a fost o conjunctura. Asa a fost sa fie. Piesa a iesit foarte bine. Mai am o colaborare si cu Marius Moga”, ne-a mai spus Banica.

Solistul are timpul foarte bine calculat, are multe concerte de onorat, este implicat si in show-ul “Dansez pentru tine”, insa acest lucru nu inseamna ca nu gaseste cateva ore pe care sa le dedice fanilor. “Ma impart intre spectacole si emisiune, dar imi place sa stau de vorba si cu fanii mei, cu oamenii care imi asculta cu placer muzica. Concertele de Craciun vor fi si in acest an. Deocamdata am programate spectacole in doua zile, dar la cererea publicului, voi mai canta. La noi chiar e pe bune asta cu <>”, a mai adaugat cantaretul.

Sotia lui, Andreea Marin Banica, nu i-a fost alaturi la lansarea celui de-al 14-lea album din cariera pentru ca si ea este plecata in turneu cu diferite proiecte.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate