Stefan Banica Junior: "Nu am fost un mare colindator, dar dadeam bine cu sorcova"

Stefan Banica Junior le-a vorbit ascultatorilor Magic FM despre concertele de Craciun pe care le va sustine la Sala Palatului.

Distribuie pe:

fara descriere

'Noaptea de Craciun', cel mai recent single al meu de pe albumul 'Altceva', este de fapt un bonus track şi am luat titlul concertului dupa acest bonus track”.

„Craciunul este un pretext, pentru a cânta din hiturile mele, din lucrurile pe care oamenii le aşteapta şi sunt multe, multe lucruri inedite în fiecare an. Atmosfera o face publicul, atmosfera este extraordinara şi asta datorita faptului ca oamenii au înteles ca, timp de doua ore, trebuie sa uitam de probleme, de politica, de necazuri de acasa şi sa ştim sa ne distram”, le-a spus artistul ascultatorilor Magic FM.

Invitatul i-a îndemnat pe fani sa se relaxeze atunci când merg la spectacole: „Românii înca învata sa se distreze. Simtiti-va bine indiferent de categorie sociala sau de vârsta! Este onorant pentru mine sa vad într-o sala de spectacol de la copii mici pâna la bunici, sa ai toate generatiile. E un lucru extraordinar şi îti creeaza o responsabilitate, bineînteles”.

Şi, pentru ca Liana şi Raul au vrut sa afle daca mergea la colindat în copilarie, Ştefan Banica a declarat: „Nu prea am fost un mare colindator, dar cu sorcova dadeam bine”. „Când eram puşti, aveam vreo şase, şapte ani, aparusera adidaşii cu trei dungi, iar eu aveam doar cu doua dungi. Şi am visat ca aveam adidaşi cu trei dungi. Visul a fost atât de puternic încât, atunci când m-am trezit, i-am cautat o ora prin casa. Evident ca nu erau. Dupa care mi-a cusut matuşa-mea înca o dunga”, a povestit Ştefan Banica.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate