Ștefan Ciuculescu a spus tot adevărul despre nominalizarea lui Zanni: "M-a nominalizat pentru că..."

Faimosul Ștefan Ciuculescu a vorbit despre foștii săi colegi de echipă.

Ștefan Ciuculescu Survivor România
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România. Deși a vrut să rămână până în marea finală, acest lucru nu a fost posibil. Astfel, drumul în competiția fenomen de la Kanal D a luat sfârșit. 

Ștefan Ciuculescu, declarații sincere despre Elena Marin

Inivtat la Teo Show, Faimosul a vorbit despre foștii săi colegi de echipă. A încercat să vadă cât mai departe și să cunoască fiecare persoană în parte. Astfel, despre Elena Marin, Ștefan susține că este o persoană mai sensibilă și că reacțiile ei veneau din această cauză, nicidecum că ar fi jucat teatru. 

Citeste si: Când va ajunge Ștefan Ciuculescu înapoi în România din Republica Domincană: „Mai am un singur lucru de făcut”

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

"Acolo e altă lume, nu pot să o acuz pe Elena de nimic, așa e ea. De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar nu este teatru, este o sensiblitate a ei. (…) I-am luat apărarea de foarte multe ori si au fost si situatii in care nu trebuia să mă bag, îmi spunea și Culiță să nu mă bag", a declarat Ștefan Ciuculescu.

Ștefan Ciuculescu Survivor România
ceartă între Zanni și Ștefan Ciuculescu[Sursa foto: Captură KANAL D]
 

În ceea ce privește nominalizarea făcută de Zanni, fostul concurent recunoaște că nu s-a supărat pe colegul lui și că a înțeles întreaga situație.

În continuare, acesta susține că a venit din Republica Domincană cu gânduri mari și vrea să se reprofileze. Se gândește să își deschidă un salon de înfrumusețare. 

Citeste si: Ștefan Ciuculescu a ajuns în România! Primele declarații ale Faimosului: „Elena este o...”

"Zanni m-a nominalizat pentru că nu avea pe cine să voteze. Nu putea să îl voteze pe Sebi, un om cu care a fost împreună și cu care s-a înțeles de la început. Nu sunt supărat pe Zanni că m-a nominalizat. (…) Am început alte proiecte, nici nu am stat să mă gândesc la cariera de fotbal, vrea să văd dacă mă pot descurca si în altceva. Eu cu prietenul meu, Vlad, vrem să ne deschidem un salon de înfrumusețare și pentru băieți și pentru fete", a mai declarat Ștefan. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Când va ajunge Ștefan Ciuculescu înapoi în România din Republica Domincană: „Mai am un singur lucru de făcut”

EXCLUSIV Ștefan Ciuculescu a izbucnit în lacrimi în direct! Fostul faimos a spus tot ce crede despre Elena Marin: ”Nu mă așteptam să spună asemenea lucruri”

Clasament Survivor România 2021. Cum arată topul celor mai buni concurenți din Dominicană. Zanni revine pe primul loc. Elena Marin coboară două poziții

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ea îi va lua locul lui Iohannis! Bombă la alegerile prezidențiale din 2024: Dorește să candideze

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies