Ștefan Ciuculescu, în pericol de eliminare la Survivor România. Reacția surprinzătoare a Faimosului: „Am fost cel mai slab!”

Faimoșii l-au nominalizat spre eliminare pe Ștefan Ciuculescu la Survivor România!

Ștefan Ciuculescu riscă eliminarea la Survivor România
Ștefan Ciuculescu
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Faimoșii au pierdut cel de-al doilea meci pentru imunitate din această săptămână la Survivor România și au făcut nominalizări pentru eliminare. Ștefan Ciuculescu și-a auzit numele de cele mai multe ori și riscă să părăsească competiția duminică seara.

Ștefan Ciuculescu riscă eliminarea la Survivor România

Vedetele au avut parte de un consiliu tensionat, după ce au pierdut imunitatea la Survivor România. Faimoșii s-au votat între ei, iar Ștefan Ciuculescu a primit trei nominalizări, în timp ce Raluca Dumitru și Zanni câte o nominalizare. Astfel, fostul rapidist intră în cursa pentru eliminare.

Citeste si: Zanni se destăinuie la Survivor România și vorbește despre chinurile suferite în copilărie. „Oamenii vor lovi unde doare mai tare!”

Ștefan Ciuculescu riscă eliminarea la Survivor România
Daniel Pavel, prezentorul Survivor România 2021

Ștefan Ciuculescu s-a așteptat să fie propus spre eliminare, pentru că, susține el, a avut o perioadă în care nu a reușit să aducă multe puncte pentru echipa sa. „Așa cum am mai spus, mă așteptam, mai ales că în aceste săptămâni am fost cel mai slab din echipă. Nu mă surprinde absolut deloc. Asta e situația, mergem mai departe. Megem cu capul sus, pieptul în față, suntem bărbați.

N-avem ce face”, a declarat Faimosul.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Ștefan Ciuculescu riscă eliminarea la Survivor România
Ștefan Ciuculescu de la Faimoși

Albert Oprea și Ștefan Ciuculescu sunt nominalizați spre eliminare și riscă să părăsească competiția duminică seara.

Faimoșii, dezamăgiți de înfrângerea din meciul pentru imunitate

Șansele ca un Războinic să părăsească competiția Survivor România la finalul săptămânii s-au înjumătățit. 

Raluca Dumitru:  Nu a fost o zi foarte bună pentru mine. Finalul nu m-a avantajat. Îmi pare rău că nu i-am oferit șansa lui Zanni să ajungă la final. Sunt dezamăgită de mine.

Citeste si: Ce scrie presa din Anglia despre Andrei Dascălu de la Survivor! Războinicul a bătut un soldat din Marina Regală! ”Vreau să ajung campion mondial”

Ștefan Ciuculescu riscă eliminarea la Survivor România
Faimoșii

Zanni: Vreau să-i spun Ralucăi că deși e aici de foarte puțin timp nu a avut nimeni așteptări de la ea. Părea o lady. Sunt mândru de ea și o vom folosi la toate ștafetele. A fost doar o zi în care nu a ajuns la final. Mă bucur că intru cu ea la ștafetă. Astăzi nu a am reușit  să intru, dar ea e de apreciat. Fetele au făcut tot ce au putut. Maria este o față foarte complexă, completă. Aici iar mi se face dor de Ana, că nu mai aducea eaatâtea puncte. Azi am dat tot ce am putut, ce o fi o fi.

Ștefan Ciuculescu: Starea de noapte îmi aduce aminte de un meci important. Am simțit la fiecare pas pe acest traseu ritmul tobelor din Giulești. Astăzi Dumnezeu s-a întors cu fața la mine și s-a demonstrat treaba asta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Bănică Jr a rămas cu un milion de euro în bancă, după pandemie! Cum a reușit artistul să depășeasă cel mai greu an din carieră EXCLUSIV

Smiley a tăiat în carne vie: și-a dat afară jumătate din angajați! Iubitul Ginei Pistol rămâne cel mai bogat artist din România EXCLUSIV

Geta Sterp, pe urmele lui Culiță! Tânăra și-a încântat fanii cu vocea ei: „Să îmi faci loc în formație”

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Umilinţă totală pentru Simona Gherghe! Nu a avut nicio şansă. O scot de pe post

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies