Ștefan Floroaica, interviu într-o poziție ”complicată”! Cât a rezistat războinicul Exatlon?

Ștefan Floroaica nu i-a rezistat decât un minut și 43 de secunde instructoarei de fitness Nelly Paraschiv.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ștefan Floroaica de la Exatlon sezonul 1 a rezistat doar 01:43 minute unei provocări lansate de instrusctoarea de fitness Nelly Paraschiv. Aceasta i-a luat un interviu lui Ștefan pentru publicația Fitness Mag, însă condiția era ca cei doi să discute din poziția ”plank”. Floroaica n-a rezitat nici două minute și s-a prăbușit pe burtă, în timp ce Nelly a rămas tare pe poziție. Instructoarea a dezvăluit că recordul ei este de 4 minute.

fara descriere

Ce este ”plank”? Este un exercițiu ce pare extrem de simplu la prima vedere și nu necesită echipament special. Din poziția flotare, se coboară greutatea corpului pe antebrațe prin îndoirea coatelor. Poziția rezultată este una în care corpul stă în linie dreaptă, cu bazinul fix. Începătorii pot încerca să reziste timp de 10 secunde, după care timpul crește pe măsurp ce sorpul capătă exercițiu: 20, 30, 40 secunde, etc.

fara descriere

Citeste si: Ştefan de la Exatlon se face speaker motivaţional: „Îmi împărtăşesc poveştile cu entuziasm”

Citeste si: Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători pentru cititorii WOWbiz.ro. Ce doi "războinici" au şi cântat pentru dumneavoastră! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ştefan de la Exatlon, mărturii despre cel mai ruşinos moment pentru el! "Aşa ceva nu o să mai fac niciodată"

Nelly Paraschiv a rămas relaxată în timp ce Ștefan s-a chinuit

fara descriere

În ceea ce-l privește pe Ștefan, acesta a recunoscut că nu a mai făcut niciodată acest exercițiu. În cazul lui, 103 secunde chiar reprezintă o performanță pentru un ”începător”. Nelly Paraschiv a părut însă extrem de relaxată în tot timpul în care Floroaica s-a chinuit să-și păstreze echilibru în ”plank”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate