Vedete

Stefan si Alex de la Exatlon, primele declaratii dupa eliminare! Ce spun despre cei doi finalisti: "Amandoi sunt niste..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Stefan si Alex de la Exatlon, primele declaratii dupa eliminare! Ce spun despre cei doi finalisti: "Amandoi sunt niste..."
icon photo
 
Stefan si Alex au facut primele declaratii dupa eliminare pentru WOWbiz. 
 
Stefan a fost eliminat in semifinala, insa, in mare, este multumit de evolutia sa in competitie. Concurentul ii apreciaza enorm pe cei doi finalisti si spune ca meritau din plib sa ajunga in finala. 
 
"Traseul pe care-l detestam cel mai mult mi-a dat 7 vieti si cel pe care-l iubeam mi-a adus finalul. Asa a fost sa fie. Cred mult in Dumnezeu. El asa a considerat ca nu a fost pentru mine. Cei doi finalisti meritau foarte mult. Vladimir este si el foarte bun, inteligent. Meritau amandoi foarte mult. 
 
 
Exatlonul este castigul vietii mele pana in prezent", a spus Stefan. 
 
Alex este incantat de evolutia lui in semifinala, insa ii pare rau ca a ratat finala la o secunda. 
 
"Acum ca ma gandesc ca am ratat finala la o secunda, imi pare rau. Inainte nu-mi parea rau pentru ca am ajuns pana aici. Am fost aproape. Am plecat de la primul traseu cu un mare handicap", a spus Alex. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune