Stefan Stan a refuzat mii de euro! Afla de ce si ce surpriza inedita le face fanilor

Distribuie pe:

fara descriere

 

Stefan Stan munceste pe branci pentru a scoate pe piata primul album muzical. Artistul nu mai are timp de nimic, caci e in plina pregatire inca din luna martie a acestui an.

Pe langa timpul pe care-l petrece il studio, Stefan Stan are si concerte pe banda rulanta, insa a refuzat multe spectacole, chiar daca e platit cu mii de euro doar pentru cateva ore.

Noul album il seaca de timp, insa nimic nu mai conteaza pentru artist, caci vrea sa dea lovitura cu doispreze piese de senzatie.

Pe CD se vor gasi cele mai cunoscute melodii ale lui Stefan, printre care si doua remixuri. Pe coperta albumului va aparea melodia “You give me love”, primul lui single.

“Muncesc din primavara la acest album, mai exact din martie. O sa fie un album reusit. E foarte greu cu timpul, ma impart cu greu intre viata personala si cea profesionala. Refuz cantari pentru a finaliza acest proiect. Dar nu imi pare rau de nimic, importanti sunt cei care ma asculta, iar lor le datorez totul. Cant din suflet pentru suflet”, a declarat Stefan Stan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate