Stefan Stan este un adevarat gentleman! Inca nu si-a sarutat iubita: "Ca sa zic asa, nici nu stiu ce gust are!"

Cantaretul a recunoscut ca are o relatie noua cu o tanara ce seamana izbitor de mult cu actrita Angelina Jolie, dar ca inca nu a sarutat-o pe iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Dupa ce s-a despartit de Ana Maria, Stefan si-a facut o noua prietena care seamana cu Angelina Jolie, dar pe care inca nu a sarutat-o.

"O cunosc pe fata de multa vreme, nu e fosta colega cu mine de facultate. Iesim, adica sper sa mai iesim dupa ce ai facut aici. Momentan suntem prieteni, inca nu am pupat-o. Ca sa zic asa, nici nu stiu ce gust are. O sa va spun cand aflu. Nu sunt un laudaros sa spun ca am avut-o. Eu nu vreau sa ma insor, o sa vreau ceva, nu stiu. Cand o fi sa fie, o sa fie. Am fost odata insurat, dar nu mai vreau. Am fost insurat 3 ani si 8 ani am stat in America", a spus Stefan Stan pentru Drept la tinta care nu stie daca va petrece Revelionul cu noua iubita: "Nu pot vorbi in avans, maine poate sa imi spuna ca i-a facut placere sa stea de vorba cu mine si sa imi spuna "La revedere!"

fara descriereCantaretul se relaxeaza in continuare la mama lui acasa unde se regaseste mereu, apartamentul lui fiind practic biroul lui unde munceste.

"Nu prea stau pe acasa foarte mult, asta e cuibul meu unde ma retrag eu. Baza e la mama acasa unde ma regasesc eu tot, acolo am copilaria mea, e mama alaturi de mine. Aici ma desfasor cu planurile mele diabolice in ceea ce priveste concertele. Prioritatea mea este cariera, acum imi pregatesc Facebook-ul de Revelion", a mai spus Stan.

Stefan va concerta la trecerea dintre ani si va primi un onorariu de 11.000 de euro, mai putin decat Inna care, zice el, este un model pentru fetele care vor o cariera in muzica.

"Inna e Inna, e recunoscuta international, e un model de urmat pentru multe fete care vor sa se apuce de cantat. Voi canta pentru 11.000, nu imi va ramane mie toata suma si nu am ales-o eu. Mi-au oferit-o ca sa nu mai merg in alta parte", a mai spus artistul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate