Stefan Stan, in lacrimi dupa Dumitru Farcas! “Eu ii spuneam TATICULE, iar el nu ma scotea din baiatul meu”

Stefan Stan a aflat, cu lacrimi in ochi, ca celebrul rapsod de muzica populara Dumitru Farcas a trecut, ieri, in nefiinta, la 80 de ani. Indurerat pana peste poate, artistul care a inregistrat alaturi de titanul muzicii populare ultima piesa a acestuia, o colaborare inedita, ne-a facut o serie de dezvaluiri uluitoare despre Dumitru Farcas.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

“Am ajuns sa fim prieteni buni. Am aflat azi, pentru ca ieri am fost pe munte, fara semnal la telefon, ca Dumitru Farcas a murit! Nu imi vine sa cred nici acum, este ireal, este dureros. Acum vreau sa plec la Cluj, la priveghi, la inmormantare”, ne-a spus Stefan Stan.

De altfel, cantaretul care a castigat primul sezon al show-ului “Vocea Romaniei” este si singurul artist pop-rock care a inregistrat o melodie cu rapsodul. “L-am cunoscut prin Mioara Velicu, la un concert de-al dumnealui. Am asteptat cred vreo patru ore, in frig, sa pot sa vorbesc cu el. Voiam sa inregistram impreuna piesa “Romania, te iubesc”, iar toata lumea imi spunea ca nu am nicio sansa, ca el nu inregistreaza alaturi de cantareti moderni. Mi-am spus ca merita, totusi, sa incerc. Si, m-am prezentat, i-am spus ca vreau sa inregistrez cu el o piesa. Si i-am pus piesa, a ascultat-o si mi-a spus asa: “Baiete, sut mandru ca o sa cantam impreuna o asemenea melodie”. Am ramas uimit… Si chiar am inregistrat piesa, cred ca este si ultima lui piesa…”, ne-a mai spus Stefan Stan.

 

Mai mult decat atat, dupa ce au inregistrat, intre ei s-a legat o amicitie de nezdrunciant. “Mergeam, cand puteam, la el acasa. Ne servea sotia lui cu cate o cafea, stateam si barfeam intreaga noapte, fumam, radeam. Deveniseram prieteni. Il respectam enorm, nu ai cum sa nu iti scoti palaria in fata unui om ca el. Eu ii spuneam taticule, iar el nu ma scotea din baiatul meu”, ne-a mai spus, cu vocea gatuita de durere, Stefan Stan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate