Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă! "Sunt într-o perioadă mai dificilă din viața mea"

Ștefania de la Puterea dragostei și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre motivul pentru care poartă perucă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Ștefania de la <a target=Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă! " />

Ștefania de la Puterea dragostei s-a retras o vreme de pe rețelele de socializare, însă acum a revenit în forță, mai schimbată ca niciodată. Fosta concurentă și-a pus silicoane și de câteva săptămâni poartă o perucă lungă și brunetă, deși avea un păr superb înainte.

Admiratorii Ștefaniei au observat acest aspect și au asaltat-o cu întrebări. Frumoasa brunetă le-a răspuns că trece printr-o perioadă mai grea, însă este pe drumul cel bun.

Citeste si: Secretul lui Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei”! ”Are perucă, normal că are perucă” A fost dat de gol de colegele din emisiune!

Citeste si: Puterea dragostei. Andreea Mantea, decizia în cazul bătăii dintre Roxana și Manuela! Ce hotărâre s-a luat

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei! A aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Mantea

Ștefania de la Puterea dragostei a mai mărturisit că este în plină transformare, că îi plac schimbările și că în timp o să aibă din nou un păr frumos.

"Porți perucă? Aveai un păr superb, sper că mă înșel.", i-a scris o admiratoare.

"Voi avea din nou un păr superb", a răspuns Ștefania.

"Te-ai schimbat mult de când ai plecat de la Puterea dragostei", a mai spus cineva. Răspunsul fostei concurente a venit imediat: "Mda, destul de mult. Îmi plac schimbările".

"De ce porți perucă? Mi se pare că ai slăbit extrem de mult... Sper să fii bine. Te pup", a mai spus o altă admiratoare îngrijorată.

"Din punct de vedere medical sunt bine. Vă mulțumesc mult pentru toate întrebările. Sunt într-o perioadă mai dificilă din viața mea, dar cu multă răbdare și încredere toate se vor așeza la locul lor", a răspuns Ștefania de la Puterea dragostei.

Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă! Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă!

Ștefania de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane! Avem primele declarații și poze din spital

Ștefania, concurenta din primul sezon de la Puterea Dragostei, a decis să-și pună silicoane.

Ștefania a fost concurentă în primul sezon de la Puterea Dragostei și a plecat din emisiune împreună cu Adelin. Ștefania și Adelin au format un cuplu până de curând, când cei doi s-au despărțit, nu foarte frumos.

După o perioadă grea, Ștefania a hotărât că e timpul pentru o schimbare în viața ei. Așa că fosta concurentă de la Puterea Dragostei a apelat la un medic estetician pentru a-și face implanturi la sâni.

Citeste si: Claudia de la Survivor România, în lacrimi! Povestea emoționantă a războinicei

Citeste si: Puterea dragostei. Andreea Mantea, decizia în cazul bătăii dintre Roxana și Manuela! Ce hotărâre s-a luat

Citeste si: Eliminare șoc la Puterea dragostei! Iancu și Denisa, nominalizați de concurenți

”Îmi doream de mult să fac această intervenție de augmentare mamară , dar acum mai mult ca niciodată. Am trecut printr-o perioadă dificilă din viața mea și cred că m-ar ajuta foarte mult să îmi ridic moralul și încrederea in mine”, ne-a spus Ștefania, care până acum folosea diverse trucuri pentru a avea bustul dorit, mai ales atunci când poza extrem de sexy.

Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă! Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă!

Ștefania de la Puterea Dragostei ne-a mai spus că, la sfatul medicului, a ales pentru implanturi mărimea 425.

”La sfatul medicului am ales mărimea 425 . Sunt foarte mulțumită de rezultat . Domnul doctor Firass de la clinica Gregorian a dat dovada de mult profesionalism. Mă simt bine și spre uimirea mea nu am dureri aproape deloc”, ne-a spus Ștefania după operație.

Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă! Ștefania de la Puterea dragostei, motivul pentru care poartă perucă!

Ștefania de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Adelin

Ștefania a fost printre primele concurente intrate la Puterea Dragostei. Când a ajuns în casa Puterea Dragostei, Ștefania avea 22 de ani și venea după o relație de 6 ani, în care spunea că a fost înșelată de bărbatul pe care-l iubea. În casa Puterea Dragostei, Ștefania a făcut un cuplu cu Adelin, un alt concurent, cei doi ieșind împreună din show. Din păcate, după câteva luni de relație, Ștefania și Adelin s-au despărțit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate