Stela Popescu, dezvăluiri despre relaţia cu mama ei: ”Nu obişnuia să...”

Stela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la noi, iar în urmă cu puţin timp şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre mama ei.

Autor: T.S.

După ce a dezvăluit că a presimţit moartea fiinţei care i-a dat naştere, Stela Popescu a dezvăluit că a avut o relaţie specială cu mama ei, însă aceasta nu obişnuia să o laude.

“Nu prea îmi citea mama poveşti, ea se străduia să-mi dea optimism şi curaj. După aceea, eu am citit foarte mult. A fost foarte greu cât timp tata nu a stat cu noi.

Mama s-a străduit tot timpul să nu facă să fie greu. Relaţia dintre noi două se baza pe acest lucru, o să fie bine, vom rezolva, totul va merge bine. Nu ne lipsea nimic, avea un talent extraordinar de a te ţine curajos. Mai plângea câteodată şi după o pufnea râsul.

Mama şi tata au fost oameni tari, ăsta a fost norocul meu. Mama a avut un rol important în viaţa mea, m-a învăţat să fiu disciplinată.

Când eram mică făceam multe prostii. Mama îmi croia rochii iar eu le stricam imediat pentru că eram cam baieţoi. Până pe la 15-16 ani am fost aşa. Eram zbânţuită, aşa zicea ea.
 

Eu mă jucam fotbal, mă urcam în copaci, acolo îmi rupeam rochiţele. După ce am ajuns actriţă m-am format ca femeie.

Nu am avut fiţe. Iubirea faţă de teatru m-a schimbat. Meseria aceasta are mai multe faţete.

Mama nu a vrut să fiu actriţă, a crezut că nu sunt capabilă. Mama fusese o femeie forte cochetă. Şi când m-a vazut la liceu a rămas uimită.

Dar nu a câştigat prea multă încrtedere în calităţile mele artistice nici atunci. Niciodată nu m-a lăudat. Pe toată lumea lăuda, dar pe mine, nu.

Până la 80 de ani.

Îmi amintesc că odată când am coborât de pe scenă, mama a lăudat pe toată lumea şi eu am întrebat-o dacă eu nu am fost la fel de bună. Şi ea mi-a răspuns, că atunci când urc pe scenă răsare soarele, a fost cel mai minunat moment alături de mama şi singurul în care m-a lăudat”, a povestit Stela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Un român de 32 de ani care lupta în Legiunea Străină a murit în timpul unui antrenament! Bărbatul era căsătorit şi avea un copil

Veşti proaste de la meteorologi: Cod galben de vreme rea, în peste 20 de judeţe şi în Bucureşti

Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au sarbatorit fetita! "Mami si tati te iubesc si iti ureaza..."

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies