STENOGRAME șocante ies la iveală! Duduienii interceptați în timp ce îl amenințau pe Florin Salam: „Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

O conversație dintre interlopi a fost dată publicității. În stenogramele poliției se aude cum Florin Salam este amenințat că nu va mai cânta nicăieri dacă nu plătește suma de 100.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

STENOGRAME șocante ies la iveală! Duduienii interceptați în timp ce îl amenințau pe Florin Salam
STENOGRAME șocante ies la iveală! Duduienii interceptați în timp ce îl amenințau pe Florin Salam


In articol:

Amănunte șocante ies la iveală în ancheta care îi vizează pe membrii clanului Duduianu după moarea celui care îi conducea de puțină vreme: Emi Pian. Într-o înregistrare interceptată de polițiști într-o benzinărie, Duduienii îl amenință pe Florin Salam că nu va mai cânta în niciun local din țară și din străinătate dacă nu va plăti suma de 100 000 de euro.

Citeste si: Informație șocantă din dosarul morții lui Emi Pian! Legiștii ar fi descoperit stupefiante în sângele interlopuui ucis cu sânge rece

Totul s-a întâmplat în luna iunie când Aramis, fiul lui Cristofor și vărul lui Emi Pian (n. red: Cristofor - cel care conducea clanul Duduienilor înainte să fie preluat de Emi Pian) a fost bătut la un botez un cânta Florin Salam. La două zile distanță, pe 24 iulie, Florin Salam a depus plângere la poliție după ce Aramis l-ar fi scos vinovat de agresiunea la care a fost supus și i-a cerut 100.000 € ca să nu-i taie limba.

STENOGRAME șocante ies la iveală! Duduienii interceptați în timp ce îl amenințau pe Florin Salam
STENOGRAME șocante ies la iveală! Duduienii interceptați în timp ce îl amenințau pe Florin Salam

”La data de 25.06.2020, au fost efectuate activități de supraveghere video și audio, în baza mandatului de supraveghere nr. 59/UP din 23.06.2020, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, la ora 12:25, numiții Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, și Constantin Nicolae, zis Aramis, s-au întâlnit  la stația peco MOL, din București, (…), ocazie cu care cel din urmă i-a transmis lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, că îl consideră vinovat pe Stoian Florin, zis Florin Salam, de faptul că a fost bătut la restaurantul Le Blanc, iar din acest motiv Stoian Florin trebuie să-i remită acestuia, prin Ioniță Marin-Marius, suma de 100.000 euro, în două tranșe a câte 50.000 euro fiecare, în caz contrar acesta nu va mai cânta nicăieri, îi va tăia limba lui Florin Salam și o să-l omoare”, se arată în comunicatul emis de oamenii legii. 

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatăl lui Ciprian Napy spune că fiul său s-a apărat: „Medicii legiști pot dovedi! Nu l-a tăiat el primul”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Astfel, a fost interceptată o conversație care a avut loc într-o benzinărie între Aramis și un anume Grasu care trebuia să-i transmită lui Florin Salam că manelistul trebuie să plătească 100 000 de euro în două tranșe. În caz contrar, se va alege cu limba tăiată. Conversația dintre interlopi a fost dată publicității de ziarul Gândul. Potrivit sursei citate, conversația dintre Aramis și Grasu' a avut loc pe 25 iunie. 

„ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

Florin Salam, amenințat cu moartea! Manelistul trebuie să le plătească interlopilor suma de 100.000 de euro dacă vrea să mai cânte 

Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, a încercat să îl calmeze pe Aramis, însă bărbatul este de neoprit. Aramis nu se ferește să folosească cuvinte greu de reprodus cu toate că toată conversația a avut loc în mijlocul zilei.

Citeste si: VIDEO - Droguri pentru interlopi și maneliști. Trei apropiaţi ai clanului Duduianu au fost reţinuţi

GRASU : (neinteligibil) Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule, știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.

”N-am cum! Grasule! Vorbesc cu tine c-am crescut împreună noi amândoi și-mbâtrânim împreună! … (neinteligibil) (min. 47:10) Grasule, fii atent ce faci! Mi-aduci mâine 50.000… și mai rămâne 50.000! Și să moară băieții mei, de are ceva cu el… (n.l. neinteligibil), asta e garanția! Cuvântul meu e cuvântul lui Cristofor (NOTA RED. – fost lider al Duduienilor, mort în 2018, tatăl lui Aramis și unchiul lui Emi Pian)…. Ca să uit! Ca să știi pentru ce…(…)

ARAMIS: (min. 57:42) Te duci, frate! Mă suni, te găsești cu omul: ”Ia-ți, Aramis, 50.000” (cincizeci de mii), și mai rămâne 50.000 (cincizeci de mii).

GRASU: Da (neinteligibil) să trăiască familia ta, de…. (…)”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Simona Gherghe, fosta prezentatoare Acces direct, despre cea mai grea perioadă din viața ei ”M-am simțit stigmatizată”

Surpriză URIAȘĂ în showbiz! Gina Pistol și Smiley au făcut pasul cel mare: „A decurs mai bine decât se așteptau”

Nou record de infectări! Coronavirus România, 13 august. 1454 de cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore.

Ca ce lucrează Akebono de la Puterea dragostei! Concurentul este invidiat de mulți bărbați

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies