Stenogramele atacului mafiot împotriva Emiliei Șercan! Foştii şefi ai Academiei de Poliţie, condamnați la închisoare cu suspendare

Foştii şefi ai Academiei de Poliţie, care au amenințat-o pe jurnalista Emilia Șercan, condamnați la închisoare cu suspendare.

emilia sercan
Jurnalista Emilia Șercan [Sursa foto: Facebook]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Emilia Șercan este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de investigație din România. Este cunoscută pentru munca sa în domeniul tezelor de doctorat plagiate. În urmă cu doi ani, jurnalista a primit mai multe amenințări din partea unui tânăr ofițer, în spatele căruia s-ar fi aflat doi foști șefi din Academia de Poliție: rectorul Adrian Iacob şi prorectorul Petrică-Mihail Marcoci.

Tânărul a fost învățat de cei doi ceea ce trebuie să facă pentru a îi trimite amenințări Emiliei Șercan. După ce a cumpărat o cartelă prepay, el a început să îi trimită jurnalistei mesaje. După ce a urmat instrucțiunile date de șeful lui, tânărul a distrus telefonul de pe care a trimis mesajele cu roata mașinii și a aruncat rămășițele în lac. După ce a fost prins de către autorități, tânărul ofițer a avut o discuție cu șeful său, care îl convingea să își asume vina.

Discuţie telefonică dintre rectorul Academiei de Poliţie, Adrian Bărbulescu, și ofiţerul:

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

-Adrian Bărbulescu: Ce le zic la poligraf? Ce fac? Mă duc? Pot refuza?
-Adrian Iacob: Adi…. Eu ți-am spus să o ameninți cu moartea? Ți-am spus vreodată să o ameninți? Testul poligraf nu este probă!

jurnalista
Adrian Iacob (stânga) şi Petrică-Mihail Marcoci (dreapta)

Emilia Șercan, prima reacție după condamnarea foștilor șefi ai Academiei de Poliţie

După doi ani de la acest caz și găsirea vinovaților, fostul rector Adrian Iacob și fostul său adjunct Petrică Marcoci au primit câte 3 ani de închisoare cu suspendare și câte 120 de zile de muncă în folosul comunității. În plus, cei doi sunt obligați prin decizia instanței să îi plătească jurnalistei 80.000

de lei cu titlul de daune morale.

Citeste si: Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea! Mesajul de amenințare vine după dezvăluirile privind tezele de doctorat de la Academia de Poliție

„Cred că este o decizie corectă, pentru că dincolo de faptul că cei doi au primit o condamnare cu suspendare, au o serie de drepturi interzise. Iar această pedeapsă complementară vine cumva şi mai echilibrează din faptul că nu s-a dat pedeapsă cu executare, ci cu suspendare”, a declarat Emilia Șercan, pentru un post de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adela Popescu, despre rolul de mamă pentru trei copii: „Este practic imposibil”. Care sunt cele mai mari greutăți

Personajul-surpriză care aruncă în aer lupta pentru moștenirea Ilenei Ciuculete! Un elvețian susține că Galeș i-a vândut totul înainte să moară! EXCLUSIV

Secretul lui Mr Pink! Legături la vârf ale ex-ului Monicăi Gabor cu oamenii Președintelui Chinei?! Dezvăluirile jurnaliștilor din Hong Kong!

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies