Sti cine a fost primul patron din Romania dupa Revolutie? Nu e vreun buticar ci unul dintre cei mai cunoscuti bogatasi din tara!

Imediat dupa Revolutie era la moda sa "te faci" patron! Autorizatiile curgeau pe banda rulanta pentru comercianti de tot felul, cei mai numerosi fiind buticarii sau proprietarii de baruri. Oare cine a fost primul patron din Romania?

Distribuie pe:

Dinu Patriciu e primul patron din RomaniaIn februarie 1990, Dinu Patriciu a infiintat Alpha Constructii si Investitii Imobiliare, care a obtinut "Autorizatia de funcţionare nr. 1", aceasta fiind prima firma privata infiintata in Romania postcomunista. Aceasta prima firma care avea ca obiect de activitate efectuarea de proiecte de arhitectură avea doar 20 de angajati.
"Este perfect adevarat ca eu am infiintat prima firma privata din Romania de dupa 1989. Avea sapte de zero si un unu la coada. Faceam proiectare de arhitectura. Toata lumea facea proiecte in '90. Toti visam, nu? Si apoi m-am apucat de imobiliare", a declarat intr-un interviu Dinu Patriciu.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

sursa foto: capital.ro


Citește și:

Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Cazul care a șocat o lume întreagă. Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina. Riscă pedeapsa cu moartea

Moștenitoarea unui imperiu de băuturi alcoolice, condamnată la închisoare după ce a finanțat o sectă care folosea femeile ca sclave sexuale

Oroare în Sicilia. Trei români și un italian au violat o fetiță de 11 ani. Mărturii cutremurătoare ale minorei: ”M-au ținut cu forța”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies