Sti cine a fost primul patron din Romania dupa Revolutie? Nu e vreun buticar ci unul dintre cei mai cunoscuti bogatasi din tara!

Imediat dupa Revolutie era la moda sa "te faci" patron! Autorizatiile curgeau pe banda rulanta pentru comercianti de tot felul, cei mai numerosi fiind buticarii sau proprietarii de baruri. Oare cine a fost primul patron din Romania?

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDinu Patriciu e primul patron din RomaniaIn februarie 1990, Dinu Patriciu a infiintat Alpha Constructii si Investitii Imobiliare, care a obtinut kalooga_36441" Autorizatia de funcţionare nr. 1", aceasta fiind prima firma privata infiintata in Romania postcomunista. Aceasta prima firma care avea ca obiect de activitate efectuarea de proiecte de arhitectură avea doar 20 de angajati.
"Este perfect adevarat ca eu am infiintat prima firma privata din Romania de dupa 1989. Avea sapte de zero si un unu la coada. Faceam proiectare de arhitectura. Toata lumea facea proiecte in '90. Toti visam, nu? Si apoi m-am apucat de imobiliare", a declarat intr-un interviu Dinu Patriciu.

sursa foto: capital.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate