Stiai ca si barbatii au regrete cand vine vorba de sex? Afla care sunt acestea!

Potrivit studiilor, in timp ce femeile regreta ca au ajuns in pat cu partenerii nepotriviti, barbatii sunt nemultumiti de faptul ca au ratat anumite partide de sex. Faptul ca nu impart asternutul cu femeile dorite reprezinta o mare pierdere pentru orgoliul si satisfactia lor. Iata 5 regrete pe care le au barbatii atunci cand vine vorba de sex.

Distribuie pe:

fara descriere

1. Ca nu au avut mai multe partenere

Potrivit unui studiu realizat, recent, de Universitatea Texas in colaborare cu Universitatea California din Los Angeles (UCLA), barbatii regreta ca nu au facut sex cu mai multe persoane.

Astfel, acestia sunt dezamagiti ca au fost prea timizi atunci cand a fost vorba sa intre in vorba cu o posibila partenera si ca nu au fost mai aventurosi din punct de vedere sexual in tinerete sau cand erau celibatari.

2. Ca s-au culcat cu o prietena care era certata cu iubitul sau

Barbatii tin foarte mult la prieteniile lor, in special la cele cu sexul opus. Pe de alta parte, este in gena lor sa nu poata spune "nu" atunci cand se iveste ocazia sa faca sex, indiferent daca este vorba de o necunoscuta sau de cea mai buna prietena care a luat o pauza in relatia ei amoroasa.

Si cum, aproape intotdeauna, apropierea intima strica relatia de prietenie, barbatii ajung sa regrete faptul ca s-au lasat ispititi intr-un astfel de moment.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste mai multe regrete


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate