Vedete

Stire de ultima ora! Momente de panica la ziua Oanei Lis! Lui Viorel Lis i s-a facut rau in toiul petrecerii!

Fostul primar al Capitalei si-a dat silinta sa-si faca sotia fericita de ziua ei. Desi nu mai este la varsta la care sa reziste la petreceri nocturne, pensionarul nu a putut sa lipseasca de la aniversarea femeii iubite. Organismul nu a tinut insa cu el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Stire de ultima ora! Momente de panica la ziua Oanei Lis! Lui Viorel Lis i s-a facut rau in toiul petrecerii!icon photo

Sotia fostului edil al Capitalei s-a pregatit saptamani intregi pentru petrecerea ei aniversara. A studiat mai multe tinute de epoca, de bal vienez, pentru ea si pentru sotul ei, si-a ales singura aranjamentele florale, a supravegheat aranjarea meselor...Ce mai, s-a dat peste cap, vorba romanului, sa iasa totul perfect

Cu toate acestea, Oana Lis nu a avut evenimentul la care spera. Desi totul a iesit conform planului, pana la cele mai mici detalii, intr-o singura clipa atmosfera de chef s-a transformat intr-una de spital.

Lui Viorel Lis i s-a facut rau in timp ce dadea un interviu si nu a mai putut sa continue. Si-a dus mana la inima si a fost ajutat sa se deplaseze la cea mai apropiata masa. Sotia lui s-a speriat ingrozitor si s-a dus imediat langa el.

Barbatul in varsta de 73 de ani si-a revenit dupa cateva minute si a vrut sa demonstreze ca i-a venit cheful de distractie. S-a ridicat sa iasa la dans, dar s-a lovit de un "obstacol". Precauta, Oana nu l-a lasat sa faca efort si l-a rugat sa stea la masa, sa se odihneasca. 

Lui Viorel Lis i s-a facut rau in timp ce dadea un interviu
Lui Viorel Lis i s-a facut rau in timp ce dadea un interviu

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune