Știrea conform căreia „Regele Cimitirelor” a murit în urma unei operații este falsă! Cu cine a fost confundat Fane Tamango. Familia este devastată

Fane Tamango, supranumit „Regele cimitirelor”, a murit în urmă cu două zile în urma unui accident vascular

Distribuie pe:

Autor: O.N.

fara descriere

A murit Fane Tamango. Se pare că decesul s-ar fi produs în urmă cu două zile, în urma unui accident vascular cerebral și nu din cauza unei fracturi la bazin, așa cum s-a spus inițial în presă. În plus, jurnaliștii au dat și detalii despre deținerea unei averi colosale, ceea ce din nou este o informație eronată, după cum ne-a scris chiar fiica răposatului. Se pare că s-a produs o confuzie între Fane Tamango și Nicu Penereu, cel care deține de drept acele afaceri ilegale despre care s-a speculat în presă.

 A murit Fane Tamango


In articol:

Fane Tamango a fost un om deosebit, un caracter puternic și un suflet nobil, spun copii lui.

"Noi copii lui, suntem adevărați Tamango, restul care se folosesc de numele tatălui meu sunt niște resturi”, a transmis fiica lui Fane Tamango.

 

A murit Fane Tamango
fane

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Marcel Vela, adevărul despre geaca de piele care a făcut istorie în timpul pandemiei. De ce o poartă la fiecare apariție

Citeste si: Un fost concurent de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Jador

Citeste si: Coronavirus a făcut încă 7 victime în România. Bilanțul a ajuns la 608

Citeste si: Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel în carantină! Vezi cele mai tari fotografii cu frumoasa și senzuala Eva!

Fane Tamango a fost confundat în presă cu Constantin Marin, zis Nicu Penereu, care a lucrat cu acesta o perioada destul de lunga de timp, iar ulterior ar fi profitat de porecla Tamango. Fane Tamango nu a fost implicat în afaceri ilegale, au lămurit copiii acestuia pentru wowbiz. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate