Știrea falsă care i-a alertat pe români: „Gheorghe Dincă a murit în urma unui accident, în apropiere de Penitenciarul Jilava”

Pe internet circulă op știre falsă conform căreia Gheorhe Dincă ar fi murit în urm aunui grav accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți infractori din România. Cazul Caracal este extrem de mediatizat și milioane de românia așteaptă cu sufletul la gură deznodământul, dorindu-și să afle ce s-a întâmplat de fapt în casa groazei și care este adevărul legat de chinurile prin care au trecut cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete pe care le-a răpit și dus în casa lui din Caracal, românii încă speră că ele ar putea fi găsite și că sunt în viață undeva. Mai mult, există zvonuri conform cărora în spatele acestui caz complicat ar sta alte persoane, iar Gheorghe Dincă ar fi doar un pion.

fara descriere

Știrea falsă despre Gheorghe Dincă

Recent, pe internet au început să circule informații false legate de criminalul din Caracal. Pe rețelele de socializare a fost distribuit un articol conform căruia Gheorghe Dincă ar fi murit în urma unui accident în apropiere de Penitenciarul Jialava. Informațiile acestea nu sunt, însă, adevărate, iar bărbatul se află în continuare după gratii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate