„Stomacul este al doilea creier” Connect-R a dezvăluit secretele care l-au ajutat să învingă depresia. Artistul face aceste lucruri în fiecare zi

Vedete

„Stomacul este al doilea creier” Connect-R a dezvăluit secretele care l-au ajutat să învingă depresia. Artistul face aceste lucruri în fiecare zi

În urmă cu mai mulți ani, Connect-R a căzut pradă depresiei. Între timp, artistul a reușit să găsească soluțiile eficiente cu ajutorul cărora să depășească stările depresive.

De-a lungul vieții, Connect-R nu a fost ferit de probleme, însă una dintre ele avea să îi marcheze viața pentru totdeauna. La doar un an după ce fetița lui, Maya, a venit pe lume, a fost grav bolnavă după ce și-a făcut vaccinul de un an. În acele momente, Connect-R  a fost răpus de durere, eveniment în urma căruia a dezvoltat depresie și anxietate. Cu toate că a depășit perioadele critice, cântărețul nu s-a putut vindeca complet.

S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”,   spunea Connect-R.

Citește și: Connect-R a răbufnit după ce i-a fost furată identitatea pe rețelele de socializare. Artistul i-a lămurit pe fanii săi: „Să știți că e un cont fals”

Ce a făcut Conncet-R pentru a se vindeca de depresie?

În cadrul unui interviu, Connect-R  a dezvăluit cum a reușit să amelioreze simptomele depresiei și anxietăți. Episodul traumatizant prin care a trecut în momentul în care fiica sa s-a îmbolnăvit i-a declanșat stări pe care nu le mai trăise până în acel moment.

Artistul a recomandat tuturor celor care suferă din cauza depresiei și anxietății să caute să aibă un stil de viață cât mai sănătos, să mediteze și să se roage, dar și să fie atenți la gândurile pe care le rulează și la sentimentele pe care le leagă de aceste gânduri.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citește și: Connect-R a rămas fără cuvinte atunci când a auzit ce își dorește fiica lui de Crăciun! E incredibil ce i-a cerut Maya Moșului: „Dumnezeule”

„În primul rând, să-și verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoțiile negative și pozitive devin emoții captive și se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simți fluturi în stomac când te îndrăgostești’, că emoția pozitivă tot acolo se duce. Și expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica.

Dacă eu sunt trist și îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinți, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primește informația că poziția gurii e de zâmbet. Alergatul îți oxigenează întregul organism, dar are și alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram și vânați, când fugeam și reușeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică și atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă și acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă.
În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumătate de apă pe zi.”,
a spus Connect-R.