Stop compromisurilor!

Esti dispus sa faci orice pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus, sau te multumesti sa raspunzi la comenzi?

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCurajosul va accepta intotdeauna provocarile, pe care le va privi ca pe niste limite ce trebuie depasite. Temperamentul vulcanic si “certat” cu rabdarea al curajosilor i-ar putea determina sa isi schimbe viata intr-o secunda! In general, cei care risca, pot ajunge in pozitia de lider, daca la momentul respectiv iau hotararile corecte. Pe de alta parte, in aceeasi secunda in care lumea devine a lor, pot sa si piarda tot ce au acumulat pana atunci.

Precautii… alcatuiesc categoria de mijloc. Pe principiul “ce-i in mana nu-i minciuna”, acestia se bazeaza pe lucrurile palpabile, reale. Nu vor avea parte de castiguri fabuloase, pentru ca nu sunt dispusi sa riste, insa, in caz de cadere, pierderea nu va fi una semnificativa.

Instinctualii aleg dupa cum le spune inima; nu degeaba se numesc asa. Ei nu au sanse reale de castig, insa faptul ca au ales din instinct le aduce multumirea sufleteasca. Ce-i drept, aceasta din urma nu suplineste lipsuri de ordin material.

Conteaza, de fapt, ce-ti doresti, iar implinirile pot capata diferite forme, in functie de asteptarile fiecaruia.

Si totusi, in atingerea dorintei supreme, care este limita dintre minciuna nevinovata si imoralitate? Cand, de cate ori si pentru cat timp putem apela la ele?

Puterea, datorata statutului social, si puterea banului, in special, induc dependenta financiara de bunuri material si financiare. Si, ca intr-un cerc vicios, atingerea unui anumit nivel in cariera atrage alte si alte limite ce trebuie depasite, iar pentru a face asta, oamenii ajung sa faca aprecieri necinstite la adresa aceluia care reuseste.

Cat de des poti sa inchizi ochii la rautatile celorlalti si sa continui sa-ti vezi de treaba ca si cum viata si-ar urma cursul normal si corect?!

Sursa: unica.ro

Ana-Maria Tuica

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate