Stiri

Stormy Daniels, umilinta maxima pentru Donald Trump: "Sexul cu el a durat, poate, doua minute"

Stormy Daniels a oferit detalii despre relatia sexuala cu Donald Trump. Scandalul sexual in care este implicat Donald Trump este cel mai mare de la cel in care a fost implicat Bill Clinton cu Monica Lewinsky.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Stormy Daniels a oferit detaliile picante ale relatiei intime cu Donald Trump in cartea ei "Full Disclosure".

"S-ar putea sa fi fost cel mai putin impresionant sex pe care l-am avut vreodata, dar in mod clar el nu a impartasit aceasta opinie", a scris Stormy Daniels in cartea ei. Intr-un interviu pentru revista Vogue, Stormy Daniels a declarat ca sexul cu Trump "a durat, poate, doua minute"

"Cate detalii pot sa dau despre doua minute?", a replicat Stormy Daniels atunci cand a fost intrebata despre relatia intima cu Donald Trump. Intrebata de jurnalista Amy Chozick daca este, intr-adevar, vorba de doua minute, Stormy Daniels a raspuns: "Poate. Sunt generoasa".

Actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels, al carei nume real este Stephanie Clifford, sustine ca a avut o relatie intima cu Trump in 2006, la cateva luni distanta de la nasterea fiului cel mic al actualului presedinte american, Barron.  Pentru relatia intima cu Trump, Stormy Daniels ar fi primit 130.000 de dolari de la fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen. Acesta a recunoscut ca a facut plati catre Stormy Daniels si catre fostul model Playboy Karen McDougal pentru ca acestea sa pastreze discretia in privinta relatiei lor cu Trump. 

Galerie foto