”Strada sângeroasă” din Slatina care a provocat spaimă în rândul localnicilor! Ce era, de fapt, pe carosabil

O stradă din Slatina a reușit să genereze spaimă în rândul localnicilor. Ce era, de fapt, pe carosabil!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pe bulevardul A. I. Cuza, din Slatina, două benzi au prins culoarea roșie, iar întregul „tablou sângeros” a provocat spaimă în rândul localnicilor. De fapt, o autoutilitară care transorta vopsea s-a vărsat luni seara pe bulevardul respectiv.

Conform slatinata.ro, pompierii de la Detașamentul Slatina au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear), la solicitarea Poliției pentru curățarea carosabilului.

Citeste si: Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș, s-a sinucis ieri, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

Citeste si: Atac sângeros: 95 de persoane au murit, alte 19 sunt dispărute

Citeste si: Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire din New York! VIDEO

Pompierii au acționat imediat, iar o suprafață de 300 de metri, pe un singur sens de mers, a fost curățată. Conform ISU Olt, nu există o substanță care să prezinte pericol pentru oameni. Șoferul de pe autoutilitară, care transporta vopseaua, va fi tras la răspundere.

„Am reușit cu ajutorul sistemului de supraveghere video al municipiului sa identificăm autoutilitara din care a căzut vopseaua sau substanța respectivă. Aparține unei societăți din județul Ilfov. Am comunicat datele Poliției Rutiere, care are atribuții să ia măsuri pe așa ceva”, a declarat șeful Poliției Locale Slatina, Adrian Pop.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate