Vedete

Strategii incredibile la "Puterea Dragostei"! Ricardo îl învață pe Bogdan cum să îl atace pe Adrian: "Spune-i de Larisa, spune-i că e o..."

Strategii incredibile la "Puterea Dragostei". Ricardo îl învață pe Bogdan cum să îl atingă pe Adrian la coarda sensibilă. El l-a sfătuit să se lege de Larisa.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Ascultă la mine, ia-te tu de el. Spune-i de Larisa, că îl doare cel mai mult. Spune-i că e o... Nici nu trebuie să fie așa cum zic eu. Pe el dacă îl bați nu o să faci nimic cu el, trebuie să te iei cu ceva de el care știi că îl doare.

Doare și un pumn, m-am uitat eu la Gladiatorul aseară și crede-mă că doare.

Spune-i tu cum te învață fratele tău. Spune-i de Larisa, să vezi cum se atacă singur, cum se enervează, cum se oftică, cum cresc nervii în el. Eu când îi spun... N-o să sară la bătaie, el face de televizor asta", l-a sfătuit Ricardo pe Adrian.

"Dacă va vrea să sară, să vă băgați, că eu ce să fac? Dacă știu sigur că el mă lovește și îl elimină eu stau și la bătaie. Cine a câștigat războiul dacă el pleacă de aici, eu", a replicat Bogdan.

Adrian și Bogdan, la un pas de bătaie

Adrian și Bogdan sunt în război, așa cum a și mărturisit cel din urmă în discuția cu Ricardo. Și în emisiunea de azi cei doi au fost la un pas de bătaie.

Cei doi au avut și în emisiunea de ieri de la "Puterea Dragostei" de la Kanal D un conflict. Adrian a sărit să îl bată pe Bogdan, fiind oprit de ceilalți concurenți.

 

 

Galerie foto