Strigăte înfiorătoare în timp ce Dany Vicol este condus pe ultimul drum! Mama și soția erau sfâșiate de durere: „Nu te duce acolo, e întuneric”

Dany Vicol a fost înmormântat astăzi. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum.

Autor: M.B.

In articol:

Dany Vicol a fost înmormântat astăzi, în prezența a numeroase rude și prieteni. 

Mama și soția lui bărbatului care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, au fost încurajate de familie și de prieteni în timp ce l-au condus pe bărbat pe ultimul drum.

Cele două femei erau distruse de durere și au stat tot timpul lângă sicriu. 

„Nu pleca! Nu pleca, băiatul meu!”, zbiera încontinuu mama lui Dany, în timp ce-și conducea fiul pe ultimul drum. Ea a avut nevoie să fie susținută pentru a nu se prăbuși în timp ce a repetat aceleași cuvinte de zeci de ori. „Băiatul meu, nu pleca! Nu pleca, viața mea! Nu te duce duce acolo, e întuneric”, a mai strigat ea.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu! Părinții lui sunt în stare de șoc! Este al doilea copil pe care-l îngroapă VIDEO

 Promisiunea lui Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario, cel care a produs cumplitul accident în urma căruia a decedat  Dany Vicol, a promis că va avea grijă de copiii tânărului.

" În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", au transmis părinții lui Mario Iorgulescu într-un comunicat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia lui Dany Vicol! Ce se va întâmpla cu cei doi copii

Imagini șocante! Român și iubita acestuia, asasinați în plină stradă!

Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu în noaptea pe care au petrecut-o împreună: „Nu am încercat să o agăţ, am crezut sincer că între noi ar putea fi vorba...

Mama lui Dany Vicol, tânărul ucis de fiul lui Gino Iorgulescu: „Mario mi-a ucis copilul. Cred că era drogat”

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu în noaptea pe care au petrecut-o împreună: „Nu am încercat să o agăţ, am crezut sincer că între noi ar putea fi vorba...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies