Strigăte sfâșietoare la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului, îngenuncheate de durere: "Nu pleca"

Au apărut imagini cutremurătoare de la înmormântarea interpretului de muzică populară.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

A fost o zi neagră pentru folclorul românesc, dar mai ales pentru familia lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a fost condus astăzi pe ultimul drum, la Craiova. Surorile solistului au fost îngenuncheate de durere și l-au plâns la mormânt, strigându-i numele din toate puterile.

Citeste si: Constantin Enceanu, cel mai mare regret înainte ca Petrică Mîțu Stoian să fie înmormântat. Ce i-a transmis pentru ultima dată: ”Îmi pare rău că n-a ascultat de mine”

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat

Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de către toți colegii de breaslă, de familie, dar și de oameni care au venit din diferite colțuri ale lumii, pentru a-și lua rămas bun de la îndrăgitul interpret de muzică populară.

După ce a avut loc slujba religioasă, la Biserica Mântuleasa, cortegiul a plecat spre cimitir, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit al solistului a fost condus pe covor roșu, până la locul de veci. Mii de persoane au așteptat cu coroane și flori, pentru a le depune la mormântul cântărețului.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Surorile artistului au fost îngenuncheate de durere

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, îndurerate de pierderea artistului

[Sursa foto: Captură video]

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, strigăte sfâșietoare, la mormântul artistului

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, îngenuncheate de pierderea artistului

[Sursa foto: Captură video]

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, îngenuncheate de durere, la mormântul artistului

Strigăte sfâșietoare s-au auzit în tot cimitirul, în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian a fost coborât în groapă.

Citeste si: Rapsodul Grigore Leșe a trăit o experiență asemănătoare cu cea a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirile făcute de artist: ”Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine”

Surorile interpretului de muzică populară au îngenuncheat de durere la marginea cavoului, dorind parcă să mai aibă parte de o ultimă clipă în care să-și privească fratele, înainte de a se despărți pentru totdeauna: "Nu pleca...", au strigat cele două surori ale artistului, în timp ce avea loc înmormântarea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum într-un sicriu cu capac frigorific! Câți bani a plătit familia artistului

Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Legenda Mehedințiului urmează să-și găsească liniștea eternă la Cimitirul Ungureni din Craiova

Noi detalii despre cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Una dintre surorile artistului și impresarul, chemați la audieri

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Se scoate certificatul verde? Cum vom intra în magazine de Sărbători

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies