Strigator la cer! Batrana acuzata ca a dat mita oua si gaini a fost umilita de autoritati! Mascatii i-au batut in poarta dimineata, au luat-o pe sus in duba si nu i-au dat nici apa pentru pastile

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Bătrâna a fost acuzată că ar fi dat mită unui judecător de care nu auzise niciodată. Femeia spune că procurorii i-au zis că au drept probe împotriva ei, înregistrări cu camera ascunsă şi că au ameninţat-o cu puşcăria.

Ieri a fost iar la DNA pentru audieri si nu i-a fost deloc usor. Tanti Maria a marturisit ca procurorii s-au purtat cu ea ca si cu un criminal.

"Am fost la DNA. La ora 06:30 au fost mascatii la mine la poarta. A fost tare greu, daca nu era avocatul meu, ce faceam? Ies si cersesc, nu am bani. Asta mi-a fost viata. Procurorul s-a suparat si m-a facut mincinoasa. Nu se gandeste ca lacrimile mele or sa fie pe obrazul lui? Face dreptate? Dreptatea e acolo jos, ingropata. Nu am mai dormit. Nu am avut emotii, ma gandeam cum o sa reusesc. fara descriereAm tremurat de emotii, nu de frica. Ce sa imi faca? Copiii m-au lasat deja. Muream de foame si el mi-a dat o bucatica de pizza, mai avea ramasa. Mi-a zis ca nu o merit, dar mi-o da. Eram atat de flamanda ca as fi mancat si hartia. Dupa ce am dat declaratii si am refuzat sa semnez, ca el imi spunea sa semnez, dar am refuzat, mi-au zis sa plec.

Nu aveam niciun ban. Am iesit pe strada in Bucuresti, am lucrat aici dar nu mai cunosc orasul. Am fost in gara si am cersit bani ca sa pot ajunge acasa. Am primit bani si mancare",
a marturisit Tanti Maria pentru Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate