Strigator la cer! Doi batrani au fost gasiti morti in propria casa in judetul Dolj! E scandalos ce ordin a dat primarul cand a aflat de ei! "Nici macar unui caine nu trebuie sa ii faci asta"

E strigator la cer ce s-a intamplat zilele trecute in judetul Dolj! Doi batrani in varsta de 75 si 85 de ani, sot si sotie, au fost gasiti morti in propria locuinta, situata vizavi de primaria din Dobroesti.

Autor: R.L.

"Erau două persoane în vârstă, foarte retrase. Ieşeau rar din casă, când luau pensia, şi o dată la trei zile să îşi ia pâine. Femeia avea 85 de ani şi nu avea pensie, el avea 75 de ani şi o pensie în jur de 800 de lei, pe care îi consumau în general pe alcool şi ţigări“, a spus Mihail Ţiulescu, primarul comunei Dobreşti. Acesta a povestit că sâmbătă, pe la ora 18.30,

a fost înştiinţat de şeful postului de poliţie local despre moartea celor doi. Când a ajuns la faţa locului, a găsit acolo ambulanţa. „Cu o săptămână în urmă au venit în sat facturile de energie electrică şi am văzut că după trei zile factura lor era încă în poartă şi ne-am întrebat de ce nu au luat-o. Unul dintre vecini a intrat în curte şi mirosul de care a dat l-a făcut să creadă că nu mai sunt în viaţă. Când au intrat în casă, i-au găsit pe amândoi decedaţi. Cei de la Ambulanţă au intrat şi ei şi au constatat decesul, ne-au spus că sunt morţi de cel puţin trei-patru zile. Ei au fost primii care ne-au eliberat un act prin care s-a constatat decesul. Şeful Postului de Poliţie i-a sesizat pe cei de la Secţia 12 din comuna Daneţi, de care aparţinem noi, au anunţat Serviciul de Criminalistică, au venit, au constatat şi au făcut un raport.
Am luat legătura cu medicul de familie la care cei doi erau înscrişi, el ştia faptul că ei consumau alcool. Era şi un căţel acolo, pe care l-am găsit tot mort, lângă ei“, a continuat edilul", mai scrie sursa citata.

 

 

 

„Am făcut tot ce era legal şi interesul major era să scăpăm de aceste cadavre cât mai repede, să evităm difuzarea microbilor. Nu mai era timp să stai să le faci pe cele lumeşti. Am sunat, au venit cu buldoexcavatorul, am ales un loc din cimitir undeva în margine, le-am făcut în regim de urgenţă o groapă, a durat cam o jumătate de oră. Ne-am întors, am cumpărat mănuşi, lanternă, am cerut două pături de la vecini ca să putem pune pe cadavre, să mai stopăm mirosul.

I-am împăturit, i-am scos din casă, i-am pus apoi în folii cu scopul de a evita dispersarea viruşilor. I-am pus unul lângă altul şi i-am dus la groapă în cupa buldoexcavatorului. Nu mai aveai timp de canoane ortodoxe. Astea le-om rezolva pe parcurs… În plus, nu ştiu dacă preotul îşi permitea la ora aia să vină să facă slujbe, şi în cazuri din astea nu prea se bagă. Urmează să le punem la cap o cruce şi în acel moment o să vină preotul să spună câteva cuvinte din Evanghelie. Când am terminat acţiunea era miezul nopţii“, a precizat primarul.

 

Mormantul lor e la marginea cimitirului, sub niste caramizi sparte. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Bianca Rus?! Săptămâna trecută se topea pe picioare, acum şi-a etalat burtica pufoasă! Doamne, cum arată!

Scandal la un post TV! Dupa ce au fost anuntati castigatorii unui concurs de dans, toata lumea e revoltata

Patricia, fiica lui Marius Ţeicu, mesaj emoţionant pentru tatăl ei! Ce i-a transmis la scurt timp după ce a învins boala

Zodiile vor primi ceea ce merită de mâine

Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies