Stiri

Strigator la cer! O familie din Constanta a mintit ca nepotelul de cinci ani are cancer ca sa faca rost de bani de lumina! "Ne-a invatat si pe noi cineva"

E strigator la cer ce s-a intamplat cu o familie din judetul Constanta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Strigator la cer! O familie din Constanta a mintit ca nepotelul de cinci ani are cancer ca sa faca rost de bani de lumina! "Ne-a invatat si pe noi cineva"

Bunicii unui baietel de cinci ani au mintit ca pustiul are cancer pentru a face rost de bani. Familia stransese datorii uriase si ramasese fara curent electric, asa ca s-a gandit sa apeleze la mila oamenilor de pe Facebook ca sa stranga suma de care avea nevoie pentru rebransare.

Bunicii copilului au spus ca micutul in varsta de cinci ani, ramas fara mama la un an, sufera de cancer si au nevoie de bani pentru tratament. Pana la urma a intrat pe fir Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. Luati la intrebari, constantenii au explicat ce au facut.

„Ne-a învăţat şi pe noi cineva să facem aşa, să zicem că cel mic este bolnav. Am zis că dacă am spune motivul real, nu ne va crede nimeni. Au venit de la Protecţia Copilului, le-am explicat despre ce este vorba de fapt”, au spus rudele copilului pentru Replica de Constanta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune