Strigătul disperat al unei femei internate într-un cort COVID: ”Îmi este teamă că nu o mai iau de acolo vie!”

Femeia a fost nevoită să stea trei zile în frig în cortul din curtea Spitalului de Urgență Sfântul Pantelimon din Capitală. În prezent, pacienta se află conectată la tubul de oxigen și se teme că nu o să aibă șanse de supraviețuire.

Pacienții internați stau în frig în corturile din curtea spitalului
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Femeia a fost anunțată de medicii din cadrul Spitalului de Urgență Sfântul Pantelimon din Capitală că nu mai sunt locuri libere în unitatea spitalicească. Pacienta a fost nevoită să aștepte în unul dintre corturile din curtea spitalului. Ba mai mult decât atât, femeia a stat timp de trei zile în frig.

În prezent, pacienta se află conectată la tubul de oxigen și se teme că nu o să aibă șanse de supraviețuire. Femeia a susținut că o să moară din cauza frigului. „Dacă mă puteţi ajuta să plec de aici. Vă rog, vă implor. De aici cred că nu mai ies vie!”, acesta a fost apelul disperat făcut de pacienta internată în cortul din curtea spitalului din Capitală.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 30 noiembrie 2020! Mult mai puține cazuri raportate, după ce s-au efectuat sub 10.000 de teste

Pacienta a mai precizat că oamenii sunt nevoiți să stea pe saltele sau tărgi trimise de rude sau prieteni, iar pacienții trebuie să se îmbrace gros pentru a nu îngheța de frig. Femeia a spus că în corturile din curtea spitalului unde așteaptă pacienții nu bagă căldură.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Revolta familiei unui pacient mort în incendiul din secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. A făcut prima plângere penală și cere despăgubiri de 1 milion de euro

Fiica femeii a spus revoltată că nu i se pare normal ce se întâmplă în spitalele din România.

„Niciun animal, niciun câine nu poţi să îl ţii aşa. Ţipă la ei foarte rău şi îi face în toate felurile şi nu îi lasă să vorbească cu copiii la telefon. Îi ţine ca în lagăr. Îmi este teamă că nu o mai iau de acolo vie!”, a spus fiica pacientei internate.

Un medic din cadrul Spitalului Județean Sibiu are nevoie de ajutor pentru a putea să își salveze pacienții de la moarte

În plus, un medic din prima linie din cadrul Spitalului Județean Sibiu a făcut un anunț disperat pe rețelele de socializare pentru a putea să își salveze pacienții internați de la moarte.

„Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni. O clădire veche, indiferent cât de renovată e, nu asigură circuite normale într-o pandemie. Asta se întâmplă cu secţia Boli Infecţioase Sibiu, necesitând sacrificarea a 12 paturi pentru pacienţi, pentru separarea circuitelor. Dacă am avea un modul exterior, ar rămâne aceeaşi capacitate de spitalizare. Oare mă puteţi ajuta?”, a scris Victoria Bîlruţiu, şefa secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţea Sibiu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe încă o iubește pe Raluca Pastramă! Gestul prin care s-a dat de gol FOTO

Mormântul tatălui surorilor Gabor, în paragină! Monica și Ramona par să fi uitat de părintele lor, mort în urmă cu doar câteva luni | EXCLUSIV

Andreea Mantea, ritual cu lumânări și oglinzi, de Sf. Andrei. „Arată-mi, Doamne, sortitul vieții”! Emoții și lacrimi în „Trăiri cu Andreea Mantea”

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Revenim la NORMALITATE. Premierul tocmai a dat cea mai bună veste pentru România!

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Intrăm într-o nouă era. Ne vom vaccina în fiecare an? Care este explicația

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies