Strugurel de la Oradea a murit fulgerător! Cunoscutul lăutar s-a stins în această dimineață

Lăutarul Strugurel de la Oradea a murit duminică dimineață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Strugurel de la Oradea a murit fulgerător! Cunoscutul lăutar s-a stins


In articol:

Celebrul lăutar Strugurel de la Oradea, e numele său adevărat Stelian Burcă, a murit. Artistul s-a stins din viață în prima zi de primăvara, la orele trei dimineața. Din primele informașții, decesul ar fi fost provocat de un infarct.

Lăutarul avea 65 de ani și a murit departe de casă, în Olanda. Trupul neînsuflețit va fi repatriat, iar înmormântarea va avea loc la Băile Felix.

„Era de câteva zile în Olanda. Tocmai se întorsese de la o petrecere la care a cântat. S-a aşezat pe marginea patului, a spus că merge până la baie, dar a căzut înapoi în pat. A făcut infarct”, a declarat pentru Sorin Stan, nepotul lui Strugurel de la Oradea, penrtu Bihoreanul.

Citeste si: Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp pentru fostul iubit? Artista a recunoscut ce se întâmplă între ea și Cosmin Isăilă

Citeste si: Declarații emoționante făcute de Războinicii Karina și Andrei, despre povestea de dragoste înfiripată la Survivor: „E un plus de fericire”

Citeste si: Andreea Bălan, pusă la zid de următorii de pe Instagram. Ce a răspuns a dat artista când a fost întrebată de soțul ei: „El este cel care...”

Strugurel de la Oradea a murit fulgerător! Cunoscutul lăutar s-a stins

Moartea lăutarului Strugurel de la Oradea i-a luat prin surprindere pe apropiați

Moartea fulegăroare a lăutarului a picat ca un trăsnet asupra familiei și a celor dragi. Nu spusese niciodată că ar avea probleme de sănătate și nimeni nu se aștepta ca el să părăsească această lume atât de devreme. „Nu s-a plâns niciodată de nimic. Săptămâna trecută a şi fost acasă, şi-a făcut analizele şi era sănătos", a mai povestit nepotul lui Strugurel de la Oradea pentru sursa mai sus citată.

„Era un om de viaţă, tânăr în sufletul lui. Stătea tot timpul cu nepoţii, cu tineretul, nu se recunoştea între cei de vârsta lui. Uneori chiar glumea cu noi: „O să trăiesc 120 de ani...””, a mai spus Sorin Stan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate