Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu a fost eliberată! Ce bine arată după 13 ani de închisoare

Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu s-a întors acasă, la Suceava, după ce a fost eliberată din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Studenta Alina Mihaela Horeanu și iubitul ei, Vlad Irimia Scurtu, au ținut primele pagini ale presei timp de apraope doi ani, după ce, în 2007,  l-au ucis pe omul de afaceri botoșănean Daniel Mancaș. Victima era amantul criminalei, iar procurorii au susținut că a fost ucis pentru a fi jefuit. Bărbatul a fost omorât cu 33 de lovituri de cuțit și mai multe lovituri cu o bâtă de baseball. Pentru a scăpa de cadavru, cei doi complici au transportat cadavrul în pădurea de la Ilişeşti, unde l-au îngropat.

După ce trupul neînsuflețit al afaceristului din Botoșani a fost descoperit, Alina Mihaela Horeanu a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, iar iubitul ei, Vlad irimia Scurtu, a primit o pedepsă privativă de libertate de 23 de ani.

fara descriere

Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu s-a întors acasă

Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu și-a schimbat numele în Alina Mihaela Roșca și a fost eliberată din închisoare. Tânăra de 34 de ani s-a întors acasă, la Suceava, după ce judecătorii din Gherla au admis cererea de liberare condiționată.

fara descriere

„Instanța admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla și, în consecință, dispune liberarea condiționată a persoanei private de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu, fostă Stoian), condamnată la pedeapsa de 20 de ani de închisoare prin sentința penală din 2013 a Judecătoriei Iași”, au precizat judecătorii din Gherla.

Citeste si: Drama celor 50 de bebeluși născuți din mame ”de împrumut”, la care părinții nu pot ajunge! Mai multe cupluri de români au plătit 40.000 euro și nu-și pot vedea copiii decât în poze

fara descriere

Judecătorii au constatat că studenta criminală a muncit în timpul petrecut după gratii, a dat dovezi de îndreptare și a ispășit peste trei sferturi din pedeapsa de 20 de ani.

Deși a petrecut 13 ani după gratii, Alina Mihaela Horeanu, arată mai bine ca niciodată. Pe paginile ei de pe  rețelele de socializare, ea are grijă să publice doar fotografii care îi pun în evidență atuurile fizice.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate