Studenta spulberata pe trecerea de pietoni de masina unui diplomat rus este astazi fericita! La doi ani de la teribilul accident, Madalina Bacanu a anuntat ca s-a maritat cu Andrei, iubitul ei!

La doi ani dupa ce era spulberata pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un diplomat rus, studenta Madalina Bacanu s-a maritat, cel putin in mediul virtual.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMadalina BacanuMadalina Bacanu a fost victima unui cumplit accident rutier petrecut la 21 octombrie 2012, in Bucuresti. Studenta in primul an la Facultatea de Chimie a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un diplomat rus, supravietuind miraculos. fara descriereAndrei, iubitul MadalineiEa a stat mai multe saptamani in coma si, pana la urma, si-a revenit, desi nu isi mai aduce aminte nimic de accident. Ulterior, viata Madalinei a reintrat in normal, studenta reluandu-si studiile si indragostindu-se de un baiat, Andrei, care a ajutat-o sa treaca peste momentele grele. Acum cateva zile, Madalina si-a anuntat amicii ca s-a maritat, acestia intreband cand este programata nunta!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate