Studenții de la Facultatea de Drept din București, care au fraudat examenele, au fost exmatriculați

Cei 45 de studenți de la Drept au fost exmatriculați! Rectorul Universității din București a fost de acord cu propunerea.

Studenții de la Facultatea de Drept din București, care au fraudat examanele, au fost exmatriculați
Studenții de la Facultatea de Drept din București, care au fraudat examanele, au fost exmatriculați
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Rectorul Universității din București, Marian Preda, a fost de acord și a validat propunerea făcută de conducerea Facultății de Drept de exmatriculare a 45 de studenți care au fraudat mai multe examene online.

Dovezile care stau la baza deciziilor arată fără niciun dubiu că studenții în cauză au încălcat în mod evident și repetat la mai multe examene din sesiune regulamentele facultății și ale universității.

Avem și mărturii ale studenților care au recunoscut că au fraudat examenele. În calitate de rector al Universității București, validez propunerea de exmatriculare, ca urmare a fraudei constatate cu o largă majoritate de consiliul Facultății de Drept”, este declarația rectorului Universității București.

Citeste si: Imagini revoltătoare la o școală din Capitală! Un profesor s-a afișat în lenjerie intimă la cursul online: ”A fost un șoc să vad filmarea”

Recent, decanul şi Consiliul Facultăţii de Drept au luat decizia de a-i propune rectorului Universităţii din Bucureşti exmatricularea a 45 de studenţi. Totul s-a întâmplat după ce studenții respectivi au conlucrat în vederea fraudării unor examene din sesiunea de iarnă a anului I.

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Citeste si: Zeci de studenți de la Facultatea de Drept din București riscă să fie exmatriculați! Au încălcat legea înainte să învețe cum s-o aplice

Ca urmare a sesizărilor formulate de o serie de studenţi, sesizări însoţite de dovezi certe, pertinente şi concludente cu privire la fraudarea unor examene în sesiunea derulată în luna februarie a.c., Consiliul Facultăţii de Drept şi Decanul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti vor înainta Rectorului Universităţii din Bucureşti propunerea de exmatriculare a 45 de studenţi din anul I”, transmit reprezentanții facultății.

Studenții de la Facultatea de Drept din București, care au fraudat examanele, au fost exmatriculați
Studenții de la Facultatea de Drept din București, care au fraudat examanele, au fost exmatriculați[Sursa foto: PixaBay]

Studenții plănuiau pe Whatsapp cum să copieze la examene

Cei 45 de studenți au fost prinşi după ce s-au unit în mai multe grupuri de Whatsapp, acolo unde au planificat cum să-şi aranjeze ecranele în aşa mod încât să prindă o sursă de inspiraţie. Aceștia schimbau între ei metode pentru a copia.

Citește mai multe AICI.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal la metrou din cauza măștii de protecție! Un bărbat a fost încătușat de jandarmi pentru că nu purta mască

Lămpile UV provoacă tot mai multe accidente în rândul elevilor! Avertismentul INSP: „Metoda dezinfecției cu UV nu reprezintă o opțiune”

Dragostea nu ține cont de vârstă! Diferența dintre ei este de 51 de ani, dar au parte de o poveste de iubire ca în filme

Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile

Cutremur total! DIVORȚEAZĂ cea mai bogată româncă din lume! A fost măritată cu un super miliardar

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Ioniță de la Clejani, lacrimi amare după ce a aflat că Viorica este bolnavă. „Ea e universul meu și al copiilor mei”

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies