Studio 20 iniţiază o nouă acţiune caritabilă Cam For Charity 2020

Sâmbătă, 5 septembrie de ziua internaţională a carităţii, echipa Studio20 din întreaga lume va intra live timp de o oră de pe mobil sau desktop #CamForCharity.

Autor: Amalia Florea

Campania CamForCharity împlineşte 3 ani de la prima ediţie, anul trecut întreaga sumă stransă fiind donată către asociaţiile care susţin copiii cu diverse afecţiuni din spectrul autismului din România.

Acţiunea se va desfăşura sâmbătă, 5 Septembrie 2020 când întregul personal administrativ (peste 350 de persoane) inclusiv manageri, traineri, ingineri, specialişti de marketing, din cele 33 de sedii din România, Cehia, Ungaria, Statele Unite şi Colombia vor fi live pe noua platforma mainstream Stars.Live.

Toate câstigurile obţinute fiind dublate de Studio20 şi donate către copii şi mamele care au nevoie.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Scopul iniţial al proiectului a fost de a clarifica şi a explica provocările pe care le întâmpină un model de videochat non-nude, ulterior s-a transformat într-o tradiţie care încearcă să ajute persoanele din categoriile vulnerabile, oferind astfel un exemplu de implicare şi responsabilitate socială.

“Anul acesta am ales trei campanii în loc de una singură. După atente considerări şi după un brainstorming cu echipele noastre din toată lumea, pentru că este incredibil de greu să alegi o singură caritate, ne-am hotărât asupra acestora: https://secure.givelively.org/donate/integratenyc-inc/1-1-million-dollars-for-1-1-million-students

https://www.globalgiving.org/projects/stop-violence-against-women-in-times-of-the-covid/ https://www.globalgiving.org/projects/educatechidrenincolombia/”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Live Video Puterea dragostei - Ediția de vineri, 4 septembrie - Vezi emisiunea Online

Imagini incredibile! Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la mai bine de o lună de la tragedia care a zguduit lumea interlopă

Oana Roman, mesaj emoționant pentru Adelina Pestrițu, care se luptă cu coronavirusul: ”Târziu am aflat că prietena mea...”

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată țara

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies