Studio 20 iniţiază o nouă acţiune caritabilă Cam For Charity 2020

Sâmbătă, 5 septembrie de ziua internaţională a carităţii, echipa Studio20 din întreaga lume va intra live timp de o oră de pe mobil sau desktop #CamForCharity.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Campania CamForCharity împlineşte 3 ani de la prima ediţie, anul trecut întreaga sumă stransă fiind donată către asociaţiile care susţin copiii cu diverse afecţiuni din spectrul autismului din România.

Acţiunea se va desfăşura sâmbătă, 5 Septembrie 2020 când întregul personal administrativ (peste 350 de persoane) inclusiv manageri, traineri, ingineri, specialişti de marketing, din cele 33 de sedii din România, Cehia, Ungaria, Statele Unite şi Colombia vor fi live pe noua platforma mainstream Stars.Live. Toate câstigurile obţinute fiind dublate de Studio20 şi donate către copii şi mamele care au nevoie.

Citeste si: Bombă în mass-media din România! A fost dat afară după 37 de ani. Conflict de interese? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Scopul iniţial al proiectului a fost de a clarifica şi a explica provocările pe care le întâmpină un model de videochat non-nude, ulterior s-a transformat într-o tradiţie care încearcă să ajute persoanele din categoriile vulnerabile, oferind astfel un exemplu de implicare şi responsabilitate socială.

“Anul acesta am ales trei campanii în loc de una singură. După atente considerări şi după un brainstorming cu echipele noastre din toată lumea, pentru că este incredibil de greu să alegi o singură caritate, ne-am hotărât asupra acestora: https://secure.givelively.org/donate/integratenyc-inc/1-1-million-dollars-for-1-1-million-students https://www.globalgiving.org/projects/stop-violence-against-women-in-times-of-the-covid/ https://www.globalgiving.org/projects/educatechidrenincolombia/”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Se întâmplă mâine, 2 decembrie! Iese lumea în stradă. Sute de români declanșează protestul

Rețetă: Cea mai bună negresă de post! Se prepară extrem de simplu. Care e ingredientul secret care o face atât de bună?

Live Video Puterea dragostei - Ediția de vineri, 4 septembrie - Vezi emisiunea Online

Imagini incredibile! Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la mai bine de o lună de la tragedia care a zguduit lumea interlopă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies