Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă, publicate pe Edu.ro. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii în a doua sesiune de BAC

Au fost publicate subiectele la istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă!

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Absolvenții claselor a XII-a și a XIII-a au susținut marți, 17 august, proba obligatorie a profilului, la matematică sau istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2021, sesiunea august-septembrie.

Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă

Ministerul Educației va publica subiectele la istorie de la Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă, pe site-ul istituției edu.ro, după încheierea examenului, în jurul orei 15:00, când se vor afișa și baremele de corectare.

Citeste si: BAC 2021, sesiunea de toamnă. La ce oră trebuie să fie prezenți elevii la licee pentru susținerea examenelor

La sesiunea august-septembrie s-au înscris aproape 39.000 de candidaţi. Din totalul celor înscrişi, 24.988 de candidați provin din promoţia 2020- 2021, iar 13.958 de candidați din promoţiile anterioare, potrivit Ministerul Educației.

Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă
Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă[Sursa foto: edu.ro]

Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă
Subiecte Istorie Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă[Sursa foto: edu.ro]

Reguli a doua sesiune de Bacalaureat 2021

Examenul de Bacalaureat 2021 are o serie de reguli stricte pe care candidații trebuie să le respecte, pentru a nu fi eliminați.

Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8:30, pentru că probele din cadrul simulărilor încep dimineața la ora 9:00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

La Bac 2021, elevii de liceu nu au voie să intre în sala de examen având în posesie telefoane mobile, căști audio, mijloace electronice de calcul sau de comunicare ghiozdane, rucsace, sacoșe, poșete manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare notițe, însemnări, rezumate, ciorne lucrări ale altor candidați sau orice tip de document ce ar putea fi folosit pentru rezolvarea subiectelor.

Tinerii care se prezintă la examenul de Bacalaureat sunt obligați să lase toate obiectele menționate mai sus în sala de depozitare stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.

Elevii claselor terminale de liceu care refuză să depoziteze obiectele nu vor fi primiți în sala de examen și nu pot promova Bacalaureatul.

În timpul examenului, candidații nu au voie să vorbească între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Elevii au la dispoziție trei ore pentru elaborarea unei lucrări scrise pentru fiecare din probele simulării Bacalaureatului pentru elevii clasei a XII-a/a XIII-a, după ce fiecare candidat a primit subiectele. Aceștia vor fi supravegheați în timpul probelor cu sistemul audio-video al școlii.

Calendar Bacalaureat 2021, sesiunea august – septembrie

Elevii care nu s-au putut prezenta sau nu au promovat examenul în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat 2021, dar și candidații din promoțiile anterioare care au picat, pot susține cea de-a doua sesiune de BAC 2021, din perioada august-septembrie.

Citeste si: Rugăciune pentru examenul de Bacalaureat. Cum să te rogi ca să treci cu bine peste un examen

19- 26 iulie 2021- Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe

16 august 2021- Limba și literatura română- proba E.a)- proba scrisă

17 august 2021- Proba obligatorie a profilului- proba E.c)- proba scrisă

18 august 2021- Proba la alegere a profilului și specializării- proba E.d)- proba scrisă

19 august 2021- Limba și literatura maternă- proba E.b)- proba scrisă

31 august 2021- Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)

1- 3 septembrie 2021- Rezolvarea contestațiilor

3 septembrie 2021- Afișarea rezultatelor finale la BAC 2021

SURSE: edu.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice anchetată în dosarul Colectiv, a fost găsită moartă în propria locuință

Cristian Comănici a spus adevăratul motiv pentru care nu mai ține legătura cu Mariana de la Puterea Dragostei: ”Păstrez distanța față de un asemenea om”

Dacian Cioloș, despre o posibilă suspendare a președintelui Klaus Iohannis: „USR PLUS nu a adus acest subiect pe agenda publică”

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies